آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

گل‌محمدی ادعای جنجالی‌اش را پس گرفت

گل‌محمدی در نشست خبری پیش ازبازی با نفت آبادان گفت: عصبانی بودم که گفتم با امید‌ها بازی می‌کنیم. فردا با ترکیب اصلی بازی می‌کنیم. 

به گزارش تابناک ورزشی؛ مهمترین بخش‌های مصاحبه یحیی گل‌محمدی با خبرنگاران در آبادان را می‌خوانید:


بعد از جام‌جهانی 9 بازی انجام دادیم که با سند و فیلم ثابت می کنم که در آن 9 بازی اشتباهات داوری وجود داشت. در اینباره فدراسیون فوتبال، مسئولان باشگاه و مدیرعامل نامه می‌نویسند. با وجود مشکلاتی که داشتیم اما من همیشه می‌خواستم داور در آرامش باشد و شلوغ نکردم اما به بازیکنانم و مسئولان باشگاه هشدار می‌دادم.

بعد از بازی عصبانی بودم و نتوانستم خودم را کنترل کنم و گفتم که با امیدها بازی می‌کنیم اما بازیکنان امید ما از بازیکنان بزرگسال کم ندارند و با حمایت بیشتر می‌توانند عملکرد خوب داشته باشند.

بعد از گذشت یکی دو روز به حرف‌هایی که زدم فکر کردم و دیدم که این‌ها یک بحث فوتبالی است و متاسفانه ما از داخل نهاد‌های فوتبالی به مشکل خوردیم. هر چند که از صحبت‌های من برداشت خوبی نشد و برداشت‌های غیرفوتبالی کردند اما ارکان فدراسیون فوتبال باید جوابگوی اتفاقات افتاده باشند.

پرسپولیس یک تیم معمولی نیست و این تیم 40-45 میلیون هوادار دارد و نباید اتفاقاتی رخ بدهد که احساسات آن‌ها جریحه‌دار شود و از فوتبال زده شوند. چرا که ما حق چنین کاری نداریم. از مسئولان امر می‌خواهم که تمرکز بیشتری روی این مسئله داشته باشند و اجازه ندهند که حق تیمی ضایع شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

علی۱۴۰۱/۱۱/۱۹ ۱۱:۰۲

تو فوتبال ما بیش از اینکه به بازی تکنیک و تاکتیک تیمها پرداخته میشه دعوا وجود داره . کافیه فقط حین بازی رفتار مربیان و عوامل با داور یا بعد از بازی مصاحبه ها رو ببینی ... همه با هم دعوا دارن

ناشناس۱۴۰۱/۱۱/۱۹ ۱۰:۱۳

دورود بر فرشت!
ببخشی !٬ درود بر ترفش

وای خدا ! من چیم شده!
درورد بر رفتش. درود بر برگشتش!

ناشناس۱۴۰۱/۱۱/۱۹ ۰۹:۲۵

تا تو باشی توی عصبانیت حرف مفت نزنی ! برو یک لیوان آب سرد بخور ، یه چرخی بزن برگرد!

ناشناس۱۴۰۱/۱۱/۱۹ ۰۸:۱۶

بنده خدا داور یه لحظه یادش رفت شما مصونیت دارید، گلرتون رو اخراج کرد! حالا شما از گناهش بگذر

مازیار۱۴۰۱/۱۱/۱۹ ۰۸:۱۵

دمت گرم .با قدرت بجنگ که قهرمانی از ان تیم توست .

ناشناس۱۴۰۱/۱۱/۱۹ ۰۰:۴۳

خدا رسواتر کنه

ناشناس۱۴۰۱/۱۱/۱۸ ۲۳:۵۹

اینها تعادل روانی ندارند.

ناشناس۱۴۰۱/۱۱/۱۸ ۲۱:۵۷

از همون اول هم نباید اون حرف هارو می زد.

ناشناس۱۴۰۱/۱۱/۱۸ ۲۱:۳۴

نچایی با این ادعاهات

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.