با دلیل عجیب مسائل خانوادگی؛
سردار آزمون از دو بازی با روسیه و کنیا انصراف داد!
اردوی تیم ملی فوتبال ایران با حضور امیر قلعهنویی از امروز (یکشنبه) ۲۸ اسفند ماه آغاز شد و بازیکنان دعوتشده خودشان را به کادرفنی جدید معرفی کردند.
به گزارش تابناک ورزشی؛ اولین تمرین تیم ملی هم عصر امروز از ساعت 16:30 در کمپ تیمهای ملی برگزار خواهد شد.
شجاع خلیلزاده، محمدحسین کنعانیزادگان و احمد نوراللهی، سه بازیکنی هستند که به عنوان اولین بازیکنان لژیونر به اردو اضافه شدند. سردار آزمون اما از قلعهنویی اجازه گرفته تا در دو دیدار پیشروی تیم ملی برابر روسیه و کنیا که 3 و 8 فروردین برگزار میشود، به دلیل مسائل شخصی و خانوادگی حضور نداشته باشد.
سردار آزمون، مهاجم ایرانی بایر لورکوزن آلمان که در چند هفته اخیر عملکرد بسیار خوبی را از خود به جای گذاشته است، در اولین اردوی تیم ملی فوتبال ایران با هدایت امیر قلعهنویی حضور ندارد.

این بازیکن با وجود دعوت شدن به اردوی تیم ملی، از کادرفنی و مدیران تیم ملی عذرخواهی کرده و به خاطر مسائل شخصی مرخصی گرفته است و در دیدار با روسیه و کنیا حضور ندارد.
با اعلام مدیر رسانهای تیم ملی فوتبال، قرار است سایر لژیونرها تا آخر وقت فردا در اردوی تیم ملی حضور پیدا کنند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
اجازه گرفتن که انصراف نمیشه.
البته نیک میدانیم انصراف داده.
حق با سردار است.سردار بتازگی در تیم لورکوزن جا افتاده و احیا شده،صلاح نیست جایگاه خودش را بدون فکر و منطق و برای دو بازی دوستانه که سطح نسبتا پایینی دارند به خطر اندازد.مسلما فدراسیون ایران هم این مسئله را درک کرده.
برای همیشه برو بگذار تیم ملی به دست جوانان با غیرت بیفته
سالار!دمت گرم تو فهیمی
قربون دستت تو همون اروپا بمون و نیا
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.