آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

شجاعی ۳۹ساله بدون تیم شد

مسعود شجاعی طی چند فصل اخیر در تیم‌هایی بازی کرده که ساکت الهامی سرمربی آن بوده است!

کاپیتان سابق تیم ملی ایران برای فصل جدید در تیم هوادار حضور نخواهد داشت و احتمالا منتظر سرمربیگری ساکت الهامی در یکی از تیمها خواهد ماند.

به گزارش تابناک ورزشی، مسعود شجاعی کاپیتان سابق تیم فوتبال ایران در فصل جدید لیگ برتر در تیم هوادار به میدان نخواهد رفت اما با ۳۹ سال سن هنوز اعلام خداحافظی از فوتبال نکرده است!

علی طهماسبی، سرپرست تیم فوتبال هوادار در حاشیه اولین تمرین فصل جدید با تائید این خبر اظهار کرد: شجاعی که در فصل گذشته با تیم نساجی قائمشهر قرارداد داشت در نیم فصل به صورت قرضی پیراهن هوادار را بر تن کرده بود و با تصمیم کادر فنی جدید که محمود فکری در راس آن است، در فصل تازه لیگ برتر در تیم هوادار حضور نخواهد داشت.

مسعود شجاعی طی چند فصل اخیر در تیم‌هایی بازی کرده که ساکت الهامی سرمربی آن بوده است! این مربی فعلا تیمی ندارد و گفته می‌شود گزینه آلومینیوم اراک است. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.