آخرین خبرپاسخ قاطع ایران به اتهام‌پراکنی غرب در شورای آیمو
2بازدید
۲۱

دستگیری عامل هتک حرمت بانوی محجبه در رشت

فرد مهاجمی که با حمله به یک مادر نسبت به هتک حرمت و برداشتن حجاب از سر وی اقدام کرده بود ظرف کمتر از ۲۴ ساعت توسط پلیس گیلان شناسایی و دستگیر شد.

دستگیری عامل هتک حرمت بانوی محجبه در رشت

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، در پی انتشار تصاویری مبنی بر حمله زن مهاجم به یک مادر که به همراه دو فرزندش در یکی از خیابان‌های شهر رشت در حال تردد بود، بلافاصله بررسی موضوع و شناسایی زن مهاجم که با هتک حرمت به آن مادر نسبت به برداشتن چادر از سر وی اقدام کرده بود در دستور کار مأموران پلیس قرار گرفت.

با توجه به اهمیت موضوع و پس از هماهنگی قضائی و انجام تحقیقات میدانی، مأموران پلیس موفق شدند ظرف کمتر از ۲۴ ساعت، فرد مهاجم را شناسایی و دستگیر کنند.

برابر بررسی انجام شده و جمع‌آوری شواهد و ادله موجود، پرونده فرد مهاجم به دلیل آسیب رساندن به مادر، هتک حرمت و بروز لطمات روحی برای کودکان وی جهت رسیدگی به مرجع قضائی ارسال شد.

لازم به ذکر است مهاجم پس از دستگیری، ضمن ابراز ندامت و پشیمانی از تعرض به طرف مقابل، انگیزه خود را وجود برخی مشکلات عصبی و ناتوانی در کنترل خشم هنگام حمله به طرف مقابل اعلام کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

آزاد۱۴۰۲/۰۴/۰۱ ۱۱:۵۳

من هم از یکسو نگری نیروی انتظامی و حاشیه امن ساختن برای عده ای شاکی هستم . ولی احترام نگذاشتن به اعتقادات سایر هموطنان را بشدت نکوهش میکنم . نوع پوشش اختیاری هست و هیچ طرفی نمی تواند نظرش را تحمیل کند . جدای از اینها اثرات مخربی که این عمل در روان کودکان آن خانم می گذارد خیلی بدتر و غیر قابل بخشش هست .

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۱ ۱۱:۲۲

ضربه روحی بچه ها؟؟؟؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۱ ۱۱:۰۳

راستی عوامل مسمومیت مدارس دخترانه هنوز شناسایی نشده اند ؟

شهرام۱۴۰۲/۰۴/۰۱ ۱۰:۴۷

واقعا جای سوال هست مردم از جمله خود من ده ساله که دزد شناسایی شده اموالم رو نمیگیرن یا پرونده های متعدد که مردم تو کلانتریها و دادسراها سردرگم اونوقت در عرض ۲۴ساعت هتاک به حجاب رو دستگیر میکنن به خدا این تناقض ها حل بشه همین بی حجاب ها با حجاب میشن

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۱ ۱۳:۰۶

من هم با نظر شهرام در بخش اول حرفش موافقم. چرا باید مفسدین و دردهای واقعی راست راست راه برن. ولی قسمت دوم مطلب آقا شهرام بیربط بود یا حداقل اینکه نادرست بود. اگر بی‌حجابی را کار نادرستی بدانیم، نباید انجام ندادن بک کار اشتباه را به جلوگیری از مار اشتباه دیگری مشروط کرد. مثل این میمونه که آقا شهرام در قبال دزدی اموالش - که کار اشتباهی بوده - بره اموال همسایه اش رو بدزده - یک کار اشتباه دیگر - و بعد بگه تا اموال من پیدا نشه، اموال همسایه ها رو میدزدم.

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۱ ۱۲:۳۹

در همه خیابان های تهران محجبه کم حجاب و بی حجاب کنار هم در حال رفت آمد و در شهر در حال زندگی هسند هیچ مشکلی هم وجود ندارد چرا تیتر خبری در جهت دوقطبی سازی جامعه زده می شود چرا بررسی نمی شود که مثلا ان به اصطلاح بانوی محجبه چه کرده که مثلا چنین اتفاقی افتاده اگر واقعا رخ داده باشد

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۱ ۱۱:۵۶

قسم بی خود نخور

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۱ ۱۱:۴۱

ده سال پیش تکنولوژی به اندازه امروز پیشرفت نکرده بود و رصدها در حد الان نبود قبول داری؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۱ ۱۰:۲۳

عالیه، از عاملان اسید پاشی سالها پیش در اصفهان چه خبر؟
هنوز شناسائی نشدن؟

سپیده۱۴۰۲/۰۴/۰۱ ۱۲:۰۳

خبر اونم میدن انشالله قعلا خبرای کمپتون در آلبانی داغ تره

فرشید۱۴۰۲/۰۴/۰۱ ۱۰:۲۱

اینکه بعد از رفتارهای نابخردانه ماههای اخیر تعدادی از جامعه شناسان و برخی سیاسیون سابق وحتی فعلی نسبت به دوقطبی سازی در جامعه هشدار دادندوجدی گرفته نشد الان بتدریج نتایجش را میبینند. وقتی عده ای را ولو بصورت غیررسمی مثل مردک لات ماست پاش را ماموربرخورد با آنچه بیحجابی نامیده اند بکنند باید انتظار واکنش از طرف مقابل راهم داشته باشند.

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۱ ۱۱:۴۰

تو خودت عین دوقطبی هستی
ازبقایای آلبانی هستی؟

شوت زاده۱۴۰۲/۰۴/۰۱ ۱۰:۱۰

کاش عدالت برای همه بود

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۱ ۱۲:۵۳

از اداره اوقاف چه خبر دلواپسان عزیز؟؟؟؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۱ ۱۲:۵۲

اونی که حجاب از زن مردم میکشه با اونی که بخاطر حجاب رو سر مردم ماست میریزه سرتاپا یه کرباسن

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۱ ۱۲:۱۶

منظور کاش عدالت برای همه بود هموطنم اینست که کاش مختلسین و دزدان و دروغگوها و... را هم ،به همین سرعت بازداشت و محاکمه میکردند،،ساندیس کم بخور تا قدرت درکت بره بالا!

فرزاد۱۴۰۲/۰۴/۰۱ ۱۲:۰۲

راستی جناب آقای شوت زاده هنوز پلیس آلبانی در کمپتون هست یا چون شما شوت بودید کاری به کار شما نداشتند

محمد۱۴۰۲/۰۴/۰۱ ۱۱:۴۷

از وقتی که سرای سالمندان البانی مورد عنایت پلیس قرار گرفت یه سری منفی و مثبت ها علیه جمهوری اسلامی در این وبگاه خبری کمتر شد. الحمدالله

شوت زاده۱۴۰۲/۰۴/۰۱ ۱۱:۳۲

جناب سایبری اینکه همه شامل عدالت باشن بت زور میاره؟
قدیما سینه چاک می کردید که عدل علی سرلوحه ماست الان اسم عدالت و آزادی میاد کهیر می زنید

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۱ ۱۰:۵۱

سرای سالمندان آلبانی رو جمع کردند تو کجا قایم شده بودی

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۱ ۱۰:۴۹

منظورت چیه . چرا ناراحتی ؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.