آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

استيضاح حاجي‌بابايي كليد خورد

جام جم آنلاين: نماينده اردبيل از استيضاح وزير آموزش و پرورش با 30 امضا خبر داد.در چند روز گذشته تعدادي از معلمين مقابل مجلس تجمع داشتند.

قاسم محمدي نماينده اردبيل در حاشيه جلسه علني امروز سه شنبه مجلس در جمع خبرنگاران با بيان اينكه طرح استيضاح حميد رضا حاجي بابايي وزير آموزش و پرورش در مجلس تهيه شده، گفت: اين طرح 30 امضا دارد و چندين محور كه هم اكنون در حال جمع آوري امضا است.

وي افزود: اعتراض معلمين نسبت به نحوه برگزاري آزمون استخدامي در وزارت آموزش و پرورش ، تبعض در توزيع معلمين در سطح كشور و عدم رعايت كرامت انساني معلمين از جمله محورهاي اين استيضاح است.

وي گفت:‌ اين طرح به زودي تقديم هيئت رئيسه مجلس مي‌شود.

معلمين نسبت به نحوه استخدام در وزارت آموزش و پرورش اعتراض دارند همچنين در روزهاي گذشته جمعي از معلمين خريد خدمت وزارت آموزش و پرورش مرتب مقابل مجلس تجمع كرده و خواستار استخدام در وزارت آموزش و پرورش شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.