درآمد فیلترشکنها به جیب چه کسانی میرود؟
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان کرد: قانون مشخصی در کشور برای مقابله با تولیدکنندگان فیلترشکن وجود ندارد و وزارت ارتباطات اطلاع ندارد که درآمدهای حاصل از فروش فیلترشکن ها به چه کسانی می رسد.

به گزارش «تابناک» به نقل از شفقنا، عیسی زارعپور درباره اظهارات برخی از نمایندگان مجلس که گفته بودند: «گردش مالی فیلترشکنها به ۵۰ هزار میلیارد تومان رسیده و آیا وزیر ارتباطات اطلاع دارد چه کسانی فیلترشکن میفروشند و این مبلغ به جیب چه کسانی می رود؟» گفت: وزارت ارتباطات متولی این بخش نیست و باید از کسانی که متولی گردش مالی در کشور هستند، سوال شود.
آقای زارعپور تأکید کرد: من به دلیل اینکه متولی این بخش نیستم، طبیعتاً درباره اینکه این مبلغ به جیب چه کسانی می رود هم اطلاعی ندارم؛ باید نهادی نظارتی و انتظامی پاسخ دهند.
وی بیان کرد: قانون مشخصی در کشور برای مقابله با تولیدکنندگان فیلترشکن وجود ندارد و باید این مساله حل شود.
وی تأکید کرد: دولت مسئول فیلتر فضای مجازی نیست و این حوزه، متولی و کارگروه مشخصی دارد.
وی در ادامه گفت: در وزارت ارتباطات تلاش داریم سرویس های با کیفیت برای مردم فراهم کنیم. من به عنوان وزیر ارتباطات زمانی که شبکه اجتماعی فیلتر شد، وظیفه ام این بود که پیام رسان های داخلی را تقویت کنم تا مردم نیاز به استفاده از فیلترشکن نداشته باشند و امروز هم میلیون ها نفر از پیام رسان های داخلی استفاده می کنند.
آقای زارعپور اضافه کرد: البته بخشی از مردم برای دسترسی به سایت های تحریمی از فیلترشکن استفاده می کنند. بیش از ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار سرویس که روزانه بر تعداد آن افزوده می شود، تحریم شدند. هفته گذشته برخی از کتابخانه هایی که در نرم افزار پایتون برای برنامه نویسی استفاده می شود نیز به لیست تحریم ها اضافه شده است، بدین معنا که IP ایران را در بلک لیست گذاشتند و به کاربران ایرانی خدمات نمی دهند. در چنین شرایطی وظیفه من این است که زیرساخت های داخلی را تقویت کنم و نیاز مردم به فیلترشکن را به حداقل برسانم.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
چو دانی و پرسی سوالت خطاست. یعنی تو نمیدونی پولش تو جیب کی میره؟ چطور میشه فیلتر شکن رایگان را بست ولی نمیشه فیلترشکن پولی را بست.
بیبیسی آقا زاده خانم خزعلی
اولین جا خود اداره مخابرات
چون با ایتفاده از فیلتر شکن تعرفه تصاعدی حساب میشه
تا قبل از فیلتر شدن سایت ها هر بسته اینترنت یک ماه جوابگو بود
الان به ۳-۴ روز رسیده
وقتی اینقدر برای مخابرات سود داره چرا بخواهند بازار فیلتر شکن ها را تخته کنن؟
تازه اکثریت این فیلتر شکن ها فقط قابلیت کار بر روی اینترنت گوشی را دارند که هم قابل رهگیری هست و هم سود آن مستقیم به جیب حضرات میریزه
چطوری هست فیلتر شکن مجانی هم فیلتر میکنن
اما فیلتر شکن پولی را نه؟
بازی که برای مردم درآوردن تا جیب خودشان را پر کنن
درآمد فیلترشکن ها میره در جیب مبارک همان کسانی که فیلتر میکنن
مامانش مشخصه
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.