آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

قراردادهای نواحی صنعتی روستایی

نماینده مردم کرمان و راور گفت:پایان شهریورماه جاری آخرین فرصت تعیین تكلیف قراردادهای نواحی صنعتی انتقالی از جهاد كشاورزی در استان كرمان است.

"غلامرضا کرمی" نماینده کرمان و راور در گفتگو با نشریه نگارستان  با اشاره به مشكلات شهرك‌های صنعتی روستایی و رفع نواقص و كاستی‌ها اظهار داشت: با توجه به شرایط خوب و استثنایی برای نواحی صنعتی به این منظور هیچ دلیلی برای تمدید مهلت مشخص شده وجود ندارد و مالكان باید تابع قوانین و مقررات باشند.

کرمی تصریح كرد: این طرح همه صاحبان زمین‌های مستقر در نواحی صنعتی روستایی انتقالی از جهادكشاورزی را شامل می‌شود و استثنایی وجود ندارد.

وی خاطرنشان كرد: براساس قانون حمایت از نواحی صنعتی روستایی مصوب هیأت دولت، نظارت و واگذاری زمین در نواحی صنعتی روستایی به شركت شهرك‌های صنعتی استان‌ها واگذار شده است.

کرمی اظهار داشت: با تعیین تكلیف قراردادهای نواحی صنعتی انتقالی از جهادكشاورزی امكان خدمات‌رسانی بهتر و مناسب‌تر به این نواحی فراهم می‌شود.

وی افزود: تعیین تكلیف قراردادهای نواحی صنعتی انتقالی از جهاد كشاورزی در راستای جلوگیری از راكد ماندن زمین‌ها، توسعه صنایع تبدیلی كشاورزی و نیز استفاده مفید از زمین‌ها در راستای توسعه صنعتی هر منطقه است.

وی گفت: در برنامه‌ریزی ایجاد نواحی صنعتی روستایی سعی شده تا از متمركز كردن آن‌ها در مناطق محدود پرهیز شده و نواحی صنعتی با توجه به استعدادهای مناطق مختلف كشور و در قطب‌های عمده تولید محصولات كشاورزی گسترده شوند.

وی خاطرنشان كرد: نواحی صنعتی جدید به پیشنهاد شركت شهرك‌های صنعتی استان یا سازمان جهادكشاورزی استان با تصویب شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان توسط این شركت‌ها ایجاد می‌شوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.