آخرین خبرشکستِ ترامپ، پناهِ دموکرات‌ها، پیروزیِ ایران
3بازدید
۰

کشف ۴۰ تن روغن احتکار شده در لرستان

رئیس اداره تعزیرات کوهدشت از کشف ۴۰ تن روغن احتکار شده در این شهرستان خبر داد.

کشف ۴۰ تن روغن احتکار شده در لرستان

به گزارش تابناک، ابوالقاسم باقرزاده در گفتگو با تسنیم ، با اشاره به کشف ۴۰ تن روغن احتکار شده در این شهرستان، اظهار داشت: سربازان گمنام امام زمان (عج) در عملیات بازرسی و در تأمین امنیت غذایی مردم، ۴۰ تن روغن احتکار شده را از یک انبار غذایی کشف کردند.

وی با بیان اینکه روغن‌های احتکار شده در کوهدشت بلافاصله در بازار توزیع می‌شود، افزود: ارزش ریالی این کالا‌ها پس از ارزیابی کارشناسان تعیین می‌شود.

رئیس اداره تعزیزات کوهدشت عنوان کرد: ایجاد سامانه جامع انبارها، راهی برای جلوگیری از قاچاق کالا است و پرونده متخلفانی که مشخصات کالای خود را در این سامانه به ثبت نرسانند به تعزیرات حکومتی فرستاده می‌شود.

 باقرزاده با تأکید به اینکه میزان قاچاق کالا با راه‌اندازی سامانه جامع انبار‌ها و مراکز نگهداری کالا کاهش می‌یابد، عنوان کرد: به تمام واحد‌های تولیدی و عمده فروشان، الزام ثبت آمار‌های تعیین‌شده ابلاغ شده است.

وی بیان کرد: صاحبان انبار‌ها موظف هستند که در سامانه جامع انبار‌ها و نگهداری کالا، مشخصات کالا‌های تولیدی، مشخصات مالک کالا، نوع و میزان کالای ورودی و خروجی را ثبت کنند.

رئیس اداره تعزیزات کوهدشت با اشاره به معرفی انبار کالا‌های احتکار شده در کوهدشت به مراجع قضایی گفت: پرونده قضایی این متخلف تشکیل شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.