آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

مادر و پسر سارق به دام قانون افتادند

چندي پيش صاحب يك خانه ويلايي در ولنجك شكايتي مبني بر سرقت از منزلی را مطرح كردند و گفت:به قصد مسافرت، محل سكونت خود را ترك كرده و پس از بازگشت متوجه شدم سارقان با تخريب قفل ورودي، وارد خانه‌ام شده و مقاديري از اموال با ارزش منزلم را به سرقت برده اند.

مادر و پسر سارقي كه پس از شناسايي افراد متمول و ثروتمند از منزل آنها سرقت مي‌كردند، دستگير و صبح امروز روانه زندان شدند.
                   
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان،چندي پيش صاحب يك خانه ويلايي در ولنجك شكايتي مبني بر سرقت از منزلی را مطرح كردند و گفت:به قصد مسافرت، محل سكونت خود را ترك كرده و پس از بازگشت متوجه شدم سارقان با تخريب قفل ورودي، وارد خانه‌ام شده و مقاديري از اموال با ارزش منزلم را به سرقت برده اند.

بنابراين گزارش،به دنبال اين امر چندين فقره شكايت مشابه ديگر نيز مطرح شد كه با بررسي محل سرقت‌ها اين فرضيه كه تمام سرقت‌ها از سوي سارقاني انجام شده كه اطلاعات كافي از زمان رفت و آمد ساكنان خانه‌ها در اختيار داشته اند قوت گرفت.

اين گزارش حاكي است،تحقيقات مأموران پليس ادامه داشت كه مقاديري از طلا‌هاي مسروقه از سوي يك زن ميانسال به يك طلا فروشي ارائه شد كه به دليل نداشتن فاكتور خريد صاحب طلا فروشي از خريد طلا‌ها امتناع كرد.

اين گزارش مي‌افزايد،با بررسي فيلم دوربين مدار بسته طلا فروشي، چهرۀ زن ميانسال مورد شناسايي قرار گرفت و با بهره گيري از بانك اطلاعاتي مجرمان مشخص شد اين زن سابقه دار است و با بدست آمدن محل سكونت وي مأموران متهم را دستگير كردند.

براساس اين گزارش،متهم در اعترافاتش پس از معرفي فرزندش كه با وي در سرقت‌ها همدست بوده است گفت:بعنوان خدمتكار به خانه زن‌هايي كه وضع مالي خوبي داشتند رفته و پس از شناسايي محل نگهداري پول و اموال با ارزششان در فرصتي مناسب اقدام به سرقت از آنها مي‌كردم.

گفتني است،پسر و مادر سارق پس از دستگيري با صدور قرار قانوني روانه زندان شدند./د

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.