آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

حمله خونین با تبر به پدر و مادر

ساعت ۵ بامداد روز گذشته پسر ۳۵ ساله اي که اعتياد داشت با پدر پير ۷۰ ساله اش درگير شد و با برداشتن تبري که در منزل بود او را به قتل رساند مادر اين جوان که با مشاهده وضعيت همسرش دچار وحشت شده بود براي آن که تبر را از دست پسرش بگيرد وارد نزاع شد اما پسر بي رحم با تبر به مادرش نيز حمله کرد.

خراسان: جوان ۳۵ ساله اي در مشهد پس از آن که پدرش را با ضربات تبر به قتل رساند مادرش را نيز به شدت مجروح کرد و نتوانست به نيت شوم خود که قتل مادرش بود دست يابد.

ساعت ۵ بامداد روز گذشته پسر ۳۵ ساله اي که اعتياد داشت با پدر پير ۷۰ ساله اش درگير شد و با برداشتن تبري که در منزل بود او را به قتل رساند مادر اين جوان که با مشاهده وضعيت همسرش دچار وحشت شده بود براي آن که تبر را از دست پسرش بگيرد وارد نزاع شد اما پسر بي رحم با تبر به مادرش نيز حمله کرد.

همسايه هاي پيرمرد در خيابان مسلم شمالي مشهد که با سروصدا و فريادهاي دلخراش زوج پير از خواب بيدار شده و متوجه موضوع شده بودند بلافاصله مراتب را با تلفن ۱۱۰ به نيروهاي انتظامي اطلاع دادند که بلافاصله ماموران کلانتري ۲۴ طبرسي در محل حضور يافتند و قبل از آن که جوان ياد شده بتواند مادرش را نيز به قتل برساند با شگردهاي خاص پليسي او را دستگير کردند.

ماموران انتظامي در پي اين حادثه تاسف بار مراتب را به قاضي علي اکبر صفائيان (قاضي ويژه قتل عمد) اطلاع دادند. مقام قضايي که به هنگام وقوع اين جنايت در حال بررسي پرونده قتل ديگري بود که ساعاتي قبل از اين حادثه رخ داده بود خود را به محل جنايت رساند و تحقيقات قضايي و پليسي در اين باره آغاز شد.

بررسي هاي اوليه بيانگر آن بود که متهم به قتل حالت طبيعي ندارد بنابراين قاضي صفائيان دستور داد تا متهم براي بررسي وضعيت رواني به پزشکي قانوني منتقل شود. شايان ذکر است: تبر خون آلودي که متهم با آن اقدام به جنايت کرده بود نيز به کلانتري منتقل شد تا ضميمه پرونده شود. بررسي هاي بيشتر در عمل جنايت نشان داد که متهم بيکار بوده و قبلا نيز پدر و مادر پير خود را بارها مورد ضرب و جرح قرار داده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.