آخرین خبرپاسخ قاطع ایران به اتهام‌پراکنی غرب در شورای آیمو
6بازدید
۱۱

۹۲۰ نفر مشکوک به بیماری‌های واگیر شناسایی شد

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز و رئیس مرکز بهداشت گفت: ۹۲۰ نفرمشکوک به بیماری‌های واگیر شناسایی و از آنها أخذ نمونه‌های لازم و آزمایش انجام شد.

۹۲۰ نفر مشکوک به بیماری‌های واگیر شناسایی شد


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم ، پژمان بختیاری‌نیا امروز در جمع خبرنگاران، با اشاره به اقدامات معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز، اظهار داشت: فعالیت کلیه مراکز خدمات جامع سلامت شبانه‌روزی، آزمایشگاه‌های بهداشتی شامل تشخیص بیماری‌های واگیر و کنترل کیفی آب، پایگاه‌های مراقبت سندرمیک در کلیه مرزهای زمینی و دریایی و هوایی، واحدهای پیشگیری از هاری و واحدهای نمونه‌گیری و غربالگری نوزادان بخشی از اقدامات معاونت بهداشت دانشگاه است.

وی ادامه داد و گفت: شناسایی 920 نفر مشکوک به بیماری‌های واگیر و اخذ نمونه‌های لازم و آزمایش آنها، کشف 4 طغیان بیماری‌های واگیر و مداخلات به هنگام برای کنترل و جلوگیری از اشاعه آنها، اقدامات درمانی و پیشگیرانه برای 621 نفر حیوان گزیده و مراقبت سندرمیک از 12 هزار و 336 ورود و خروج از مرزها و شناسایی 63 نفر مشکوک به بیماری‌های واگیر از جمله اقدامات معاونت بهداشت دانشگاه بود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز افزود: همچنین طرح آنکال 24 ساعته سلامت مادران برای پیگیری موارد اورژانس و بارداری‌های پرخطر، انتقال مادران باردار ساکن در مناطق عشایری و صعب العبور و پیگیری روزانه نوزادان پرخطر بخش دیگری از فعالیت‌های مرکز بهداشت استان بود.

بختیاری‌نیا به طرح بسیج سلامت نوروزی و ماه رمضان اشاره کرد  گفت: این طرح  از 15 اسفند 1402 آغاز شده و تا 25 فروردین 1403 ادامه دارد.

وی در ادامه افزود: در این طرح تا کنون کنترل کیفی مواد غذایی در سطح عرضه، سنجش با استفاده‌ از دستگاه‌های پرتابل، أخذ 793 نمونه از مواد غذایی مشکوک، خارج کردن قریب به 20 تن مواد غذایی تاریخ گذشته از سطح عرضه، کنترل کیفی آب آشامیدنی با 21 هزار مورد کلرسنجی و اخذ 2 هزار نمونه برای آزمایش میکروبی از سامانه‌های تأسیسات آبرسانی و شبکه توزیع شهرها و روستاها از دیگر اقدامات معاونت بهداشت دانشگاه در طرح سلامت نوروزی تاکنون بوده است.

بختیاری‌نیا اظهار داشت: بیش از 31 هزار فقره بازدید از مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی مانند رستوران‌ها، اغذیه فروشی‌ها، عمده فروشی‌ها، میادین میوه و تربار، خواربار فروشی‌ها، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، سوپرمارکت‌ها و اماکن عمومی مانند هتل‌ها، مهمانپذیرها، محل اسکان مهمانان نوروزی، بوستان‌ها، پایانه‌های مسافربری، ایستگاه‌های راه آهن و فرودگاه‌ها، نظارت ویژه بر اماکن مختص ماه رمضان، انجام شد.

وی در پایان سخنانش تصریح کرد: همچنین 905 بازدید از کارگاه‌های قنادی و شیرینی‌پزی، 181 بازدید از واحدهای تولید و فروش زولبیا و بامیه، 1419 بازدید از مساجد و اماکن متبرکه، برخورد قانونی با متخلفان از موازین بهداشتی، صدور 2 هزار و 567 اخطاریه، 298 مورد معرفی به مراجع قضایی و نیز  199 واحد صنفی هم پلمب  شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

اقدس دوست نواز۱۴۰۳/۰۱/۱۶ ۱۱:۳۲

باسلام وخدا قوت. اززخمات شما بسیار سپاسگزاریم.

ناشناس۱۴۰۳/۰۱/۱۵ ۱۹:۱۶

خدا بداد برسد گرمای اهواز وجنوب و بیماریهای مشکوک واگیردار. خدا به برادرم و
خانواده اش و فامیل خانواده اش رحم کند که به جنوب سفر کرده اند

محمد۱۴۰۳/۰۱/۱۵ ۱۴:۰۲

بهداشت محیط اهواز صفر هستش ...الکی حرف مفت نزنید

ناشناس۱۴۰۳/۰۱/۱۵ ۱۲:۲۳

آن قدر سم می‌زند همه چی مصنوعی شده برای اون است

ناشناس۱۴۰۳/۰۱/۱۵ ۱۲:۱۶

شما رو بخدا از ورد بی رویه اتباع جلو گیری کنید انقدر مردم درگیر ویروس و بیماری نباشن اصلا تو مترو میری نمیدونی اینجا ایران هست یا افغانستان تازه تو عید هم اخبار نشون داد چقدر از مرز وارد ایران شدند که اصلا دیکه معنی نداره

زینب۱۴۰۳/۰۱/۱۵ ۱۱:۰۷

این بیماری ها از قبل بوده اما الان به همت دولت ریسی درصدد رفع بیماری ها شدند
اجرکم عندالله

ناشناس۱۴۰۳/۰۱/۱۵ ۰۲:۰۴

همینو کم داشتیم از یه طرف گرانی‌های پی درپی وازطرفی بیماری‌ها معلوم هم نیست که چرا این چند ساله ریاست جمهوری آقای ریسی از این قبیل اتفاقات زیاد داره رخ میده خدا به دادمردم برسه

ناشناس۱۴۰۳/۰۱/۱۶ ۰۷:۱۲

داره خدمات بهداشت درمان خوزستان را میگه چه ربطی داشت این خدمات را اگه انجام ندن که نمیشه زندگی کرد

ناشناس۱۴۰۳/۰۱/۱۵ ۰۱:۳۹

شب عیدی چرا نون مردم را بریدید

نوریه صدخروی۱۴۰۳/۰۱/۱۴ ۲۳:۱۳

چقدر خوب وعالی هست که وزارت بهداشت ودرمان به فکر سلامتی جامعه هست ما خدمات این نهاد رو ارج می گذاریم که در راه نهادینه کردن بهداشت عمومی ومحیط تلاش می کنند واقعا دست مریزاد از سازمان بهداشت ودرمان که در راه ارتقا سلامت جامعه فداکاری وسطح دانش وبینش مردم رو بالا می برند

ناشناس۱۴۰۳/۰۱/۱۴ ۱۸:۱۵

اگر عرضه دا رید یک‌سیستم‌فاضلاب برای اهواز درست کنید...

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.