آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
12بازدید

آخرین وضعیت ترافیکی جاده چالوس

سرهنگ احمد شیرانی رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا درباره آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور گفت: در سراسر کشور در حال حاضر شاهد ترافیک پرحجم و نیمه سنگین در مسیر جنوب به شمال آزادراه تهران – شمال به خصوص در محدوده انتهایی آزادراه هستیم.

آخرین وضعیت ترافیکی جاده چالوس

 به گزارش تابناک به نقل از برنا،رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور را تشریح کرد.

سرهنگ احمد شیرانی رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا درباره آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور گفت: در سراسر کشور در حال حاضر شاهد ترافیک پرحجم و نیمه سنگین در مسیر جنوب به شمال آزادراه تهران – شمال به خصوص در محدوده انتهایی آزادراه هستیم. در مسیر جنوب به شمال محور چالوس در حدفاصل پل زنگوله تا هریجان نیز وضعیت مشابه گزارش شده است.

وی با بیان اینکه ترافیک در آزادراه کرج – قزوین محدوده مهرویلا نیمه سنگین است، گفت: در آزادراه قزوین – کرج – تهران حدفاصل پل فردیس تا پل کلاک و محور شهریار – تهران در محدوده شهر قدس نیز ترافیک پرحجم و نیمه‌سنگین گزارش شده است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا همچنین درباره وضعیت جوی جاده‌ها از بارش باران در برخی از محور‌های استان آذربایجان غربی خبر داد و گفت: لازم است که رانندگان در شرایط بارندگی با سرعت مطمئنه رانندگی کرده و از ضمن دقت کافی به مسیر مقابل خود از سرعت و سبقت غیرمجاز پرهیز کنند.

شیرانی با اعلام شماره تلفن ۸۸۲۵۵۵۵۵ و ۱۲۰ از رانندگان و مسافران خواست که پیش از شروع سفر با این دو شماره تماس گرفته و با اطلاع از وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور مناسب‌ترین زمان و مسیر را برای انجام سفر خود انتخاب کنند.

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.