آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
16بازدید

چه کسی متولی حفظ میراث ملی ایرانیان است؟

تکرار جعل نام خلیج فارس این بار در ...

تکرار دوباره این واژه توسط نامبرده با واکنش شدید بسیاری از حاضران در جلسه جهت اصلاح این واژه مواجه شد که متاسفانه هم نامبرده و هم مسوولان نهاد غیر دولتی برگزار کننده همایش، که داعیه حفظ میراث طبیعی و گردشگری کشور را دارند، به رغم چندین بار تذکرات کتبی شرکت کنندگان با مسامحه و بی توجهی آشکار به هویت ملی ایرانی از عذر خواهی و اصلاح واژه تحریف شده نام خلیج فارس سرباز زدند و بدین گونه نشان دادند از حفظ بدیهی ترین و اصلی ترین عنصر هویت ملی و میراث معنوی ایرانی یعنی نام خلیج فارس عاجز بودند .

در حالی که تحریف نام رسمی، تاریخی و بین المللی خلیج فارس با دسیسه های دشمنان ایران هر روز ابعاد تازه تری پیدا می کند،در کنفرانسی که  یکی از دست اندرکاران آن سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی  و گردشگری بوده است متاسفانه باز هم شاهد به کارگیری نام جعلی برای خلیج فارس بوده ایم.

به گزارش «تابناک»، در این کنفرانس که در روز یازدهم مهر ماه  در هتل المپیک برگزار شده مهندس ج. در سخنرانی خود به بهانه معرفی مناطق  رویشی نیمه گرمسیری جنوب ایران از واژه جعلی برای خلیج فارس استفاده کرد. تکرار دوباره این واژه توسط نامبرده با واکنش شدید بسیاری از حاضران در جلسه  جهت اصلاح این واژه مواجه شد که متاسفانه هم نامبرده و هم  مسوولان نهاد غیر دولتی برگزار کننده  همایش، که داعیه حفظ میراث طبیعی و گردشگری کشور را دارند، به رغم چندین بار تذکرات کتبی شرکت کنندگان با مسامحه و بی توجهی آشکار به هویت ملی ایرانی از عذر خواهی و اصلاح واژه تحریف شده نام خلیج فارس سرباز زدند و بدین گونه نشان دادند از حفظ بدیهی ترین و اصلی ترین عنصر هویت ملی و میراث معنوی ایرانی یعنی نام خلیج فارس عاجز بودند .

نکته جالب توجه این که این افراد در پایان همایش عمل نا بخردانه خود را این گونه توجیه می کردند که چون یکی از متخصصان  منابع طبیعی در گذشته از این واژه استفاده کرده  پس ما نیز لازم است از این واژه جعلی استفاده کنیم!!

لازم به ذکر است که  اگر در گذشته  به هر دلیل  توسط هر شخصی نامی نادرست برای منطقه رویشی جنوب ایران به کار رفته  بسیار به جا خواهد بود در شرایط حساس فعلی این نام به منطقه خلیج فارس و دریای عمانی(یا دریای مکرانی) تغییر یابد. در گذشته نیز حساسیت های به موقع ایرانیان در هنگامه  جعل نام خلیج فارس  توسط «نشنال ژئوگرافی» در سال 1383 سبب ارایه پیشنهادی به شورای شهر تهران شد که خوشبختانه نام یک  خیابان قدیمی تهران که با نام خلیج(بدون نام فارس)مشهور بوده به خلیج فارس تغییر یابد و بزرگراه تهران قم هم به نام زیبای خلیج فارس مزین شود.

به نظر می رسد در حالی که تبلیغات رسانه ای و  سرمایه گذاری های دولت های عربی برای ترویج واژه جعلی خلیج(بدون نام فارس) یا خلیج ... که از سال های دهه 1960 میلادی آغاز شده  هم اکنون  متاسفانه در داخل کشور نیزشدت گرفته  بسیار لازم است همگام با نهاد های مردمی از جمله نیروی ویژه صیانت از نام خلیج فارس که  در عرصه بین المللی فعال است یک سازمان رسمی مسوولیت مستقیم و مشخص جهت پاسداری از نام خلیج فارس در عرصه ملی و بین المللی را برعهده گیرد تا بیش از این شاهد حرمت شکنی این سند هویتی  و میراث ملی ایرانیان نباشیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۷/۱۴ ۱۰:۵۹

بابا تو این مملکت چه خبره

ناشناس۱۳۸۹/۰۷/۱۴ ۱۰:۰۷

واقعا متاسفم که در مملکت خودمان هم شاهد چنین رویدادهایی هستیم.....

ناشناس۱۳۸۹/۰۷/۱۴ ۰۹:۵۴

جاي تعجب نيست. آنهائيكه فرهنگ غني ايراني فارسي خود را به فرهنگ عرب مي فروشند و آوردن نام ايراني بودن را مايه ننگ مي دانند بهتر از اين نمي توان انتظار داشت مطمئنم اگر جرات داشتند زبان عربي را به بهانه هاي واهي جايگزين زبان پدري ،فارسي مينمودند. حال به زبان آوردن نام جعلي خليج فارس كه جاي خود دارد.

ناشناس۱۳۸۹/۰۷/۱۴ ۰۹:۳۸

اولا بگو این مهندس ج خاین کیست وثانیا با اینگونه افراد باید کاری کرد که هیچ خاین بی وطن دیگری جرات چنین اظهارات ننگینی را نداشته باشد.ببینید ما چقدر ضعیف شدهایم که هر کس و ناکسی برای ما شاخ وشانه میکشد .ای خاک بر سر ما.ای چرخ گردون تفو

ناشناس۱۳۸۹/۰۷/۱۴ ۰۹:۲۰

شايد اينا پول ميگيرن تا از قصد اين جوري بگن. اين عربا حاضرن هر كاري بكنن تا يه چيز دروغ رو جا بندازن.

علي اكبر سليمي۱۳۸۹/۰۷/۱۴ ۰۹:۰۲

نيروي ويژه صيانت از نام خليج فارس ايده بسيار خوبي است.

pili۱۳۸۹/۰۷/۱۴ ۰۸:۵۴

یکی از روشهائی که می تواند به ماندگاری نام خلیج همیشه فارس کمک کند ، ایجاد شرکت هواپیمائی با نام " خلیج فارس" است . چون با وجود پروازهای خارجی که انجام می دهند این نام برای خارجی ها نیز ملکه ذهن خواهد شد.

ناشناس۱۳۸۹/۰۷/۱۴ ۰۸:۴۸

باید توجه داشت اینگونه افراد بگونه ای اقتصادی و با قصد ازالفاظ غریبه استفاده می کنند وهمانگونه که اشاره شد حتی زحمت عذر خواهی نیز بخود نمی دهند که جای تاسف دارد وشایسته است به مسئولین دست مریزاد گفت

ناشناس۱۳۸۹/۰۷/۱۴ ۰۸:۴۵

از ماست که بر ماست...

صالح کاظمی۱۳۸۹/۰۷/۱۴ ۰۸:۴۴

باید تاسف خورد به حال این مملکت

a۱۳۸۹/۰۷/۱۴ ۰۸:۳۶

نام مهندس ج رو كامل مي نوشتيد كه مردم بدانن با چه كسي روبرو هستند

ناشناس۱۳۸۹/۰۷/۱۴ ۰۸:۲۷

بايد اين شخص را با خفت و خواري اخراج کرد

علي مظاهري۱۳۸۹/۰۷/۱۴ ۰۸:۲۴

با سلام
از كجا معلوم كه اين مهندس ج از طرفداران پورپيرار و يا پانتركيست نباشد؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۷/۱۴ ۰۸:۰۸

حاکمان این مرز و بوم وطن نمی شناسند این ها وطن فروش و مردم فروش هستند اینها فقط سو استفاده میکنند از این مردم و ملت

ناشناس۱۳۸۹/۰۷/۱۴ ۰۸:۰۵

از كجا معلوم كسي كه بجاي نام خليج فارس از نام جعلي خليج و .. استفاده ميكند پول هنگفتي از اين كشورهاي عربي نگرفته باشد ؟ خيانتكار هر جايي ممكن است باشد

ناشناس۱۳۸۹/۰۷/۱۴ ۰۸:۰۱

باید چنین افرادی را طوری تنبیه کرد که درس عبرتی برای همگان باشد.
اگه من تو اون جلسه بودم ...

ناشناس۱۳۸۹/۰۷/۱۴ ۰۷:۵۵

بجای این طرف و آن طرف پریدن و خون بجوش آوردن بهترین راه گذاشتن نام یکی از استانهای ساحلی بنام استان خلیج فارس است در نوروز امسال در بندر دیلم در جواب ماکه غروب خلیج فارس زیباست، یکی از اهالی گفت خلیج داریم ولی خلیج فارس نداریم !!!!

ناشناس۱۳۸۹/۰۷/۱۴ ۰۷:۵۵

این خلیج همیشه پارسی خواهد ماند.

ناشناس۱۳۸۹/۰۷/۱۴ ۰۷:۰۸

از ماست که بر ماست وای بر ما که در داخل کشور خودمان خلیج فارس امنینت ندارد.................

ناشناس۱۳۸۹/۰۷/۱۴ ۰۷:۰۲

آنچه كه براي امثال اينها مهم نيست هويت ايراني ماست
فقط به فكر ارتباط با كشورها هستند ولو با تحقير ايران

ناشناس۱۳۸۹/۰۷/۱۴ ۰۱:۰۸

یک نیروی ویژه یا سازمان سیانت از مردم تشکیل دهید و این همه با اخساسات مردم بازی نکنید یا به قول معروف از آب گل آلود ماهی نگیرید

هومن۱۳۸۹/۰۷/۱۳ ۲۲:۳۸

اخیراً در ایتالیا در موزه دومدیچی شهر فلورانس از اطاقی بازدید کردم که نقشه تمام قسمتهای دنیا که تا زمان ساخت آن اطاق (بالغ بر 400 سال پیش) توسط نقاشان و اندیشمندان ایتالیایی شناخته شده بود، بر دیوار اطاق نقش بسته بود.
طبیعتاً به دنبال نام آشنای ایران گشتم و نقشه ای را پیدا کردم که البته از نظر جغرافیای سیاسی با ایران فعلی متفاوت بود لیکن نام خلیج فارس بر بخش نیلگون آن می‌درخشید.

ناشناس۱۳۸۹/۰۷/۱۳ ۲۲:۲۱

هرچی میکشیم از خودمونه

ناشناس۱۳۸۹/۰۷/۱۳ ۲۱:۴۹

از حساسیتسی که در رابطه با این موضوع بخرج میدهید بسیار سپاسگزاریم،توجه ویژه به نام خلیج همیشگی فارس بایستی دغدغه هر ایرانی با هویتی باشد.
تکرار نام جعلی برای خلیج فارس آنهم در یک همایش ایرانی توسط کسانی صورت می گیرد که هدفشان یا برای منتفع شدن از منافع شخصی بواسطه خوشخدمتی که برای بیگانگان انجام می دهند و یا ایجاد جوی پر هیاهو برا خود و ایذا استفاده از این مورد برای جلب نظر بیگانگان برای اعطای پناهندگی به آنان است. لذا بر سربازان هوشیار امام زمان ضروریست با پیگیری موضوع استعلام نمایند که چگونه یک فرد ایرانی مبادرت به اینکار می کند.

ناشناس۱۳۸۹/۰۷/۱۳ ۲۱:۳۱

دیگر با این همه تکرار فاحش، هیچ آدم عاقلی سهوی بودن این اشتباهات را نمی پذیرد.

ناشناس۱۳۸۹/۰۷/۱۳ ۲۱:۰۸

سر اسم یک دریاچه میخواهید با همسایه‌ها جنگ راه بیاندازید و وحدت را از بین ببرید. شما هم که تبدیل شدید به تریبون آزاد پان‌ایرانیسم ها. آیا مشکل مهمتری در کشور وجود ندارد؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۷/۱۳ ۱۹:۲۴

آفرین بر تابناک ، به شدت توسط خود مردم با این عوامل در همایش ها برخورد باید گردد ، تذکر هم حدی دارد ، بازی با هویت ملی و میراث معنوی ایرانی

ناشناس۱۳۸۹/۰۷/۱۳ ۱۹:۱۹

به نظر من فقط یک ایرانی وطن فروش می تونه از واژه جعلی خلیج فارس استفاده کنه

ناشناس۱۳۸۹/۰۷/۱۳ ۱۹:۰۷

بعد از خزر خوب نوبته خلیج فارسه دیگه
بازهم تاییدشون کنین تا کم کم خوزستان وبلوچستان و کردستان و آذربایجان هم به اون اسمایی که دوست دارن تغییر نام بده
کاشکی یکی هم واژه دشمن رو کالبد شکافی میکرد

ناشناس۱۳۸۹/۰۷/۱۳ ۱۸:۵۶

من از بیگانگان هرگز ننالم که با ...

ناشناس۱۳۸۹/۰۷/۱۳ ۱۸:۳۹

هرچه بگندد نمکش میزنند...وایبروزی که بگنددنمک

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.