آخرین خبرشکستِ ترامپ، پناهِ دموکرات‌ها، پیروزیِ ایران
12بازدید
۷

توصیه رئیس دفتر رئیس‌جمهور به مسئولان جدید

رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: آشنایی با چرایی و چگونگی اتخاذ تصمیمات دانشی ناب در مدیریت است که حتما در دولت چهاردهم به آن توجه می‌شود.

 

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، محسن حاجی‌میرزایی در اولین جلسه هیات دولت که عصر یکشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۳ پس از مراسم تنفیذ با حضور مسعود پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران برگزار شد با گرامیداشت یاد شهدای خدمت، گسست تجارب و تدابیر مسئولان در دولت‌های مختلف را از معضلات نظام اداری کشور عنوان و اظهار کرد: دانش اداره کشور که در نتیجه مواجهه مسئولان با وضعیت‌های مختلف و اتخاذ تدابیر متفاوت به دست می‌آید، سرمایه گرانبهایی است که نسبت به ثبت و انتقال این دانش اهتمام لازم وجود نداشته است.

رئیس دفتر رئیس جمهور با بیان این‌که «مسئولان جدید باید بدانند مسئولان قبلی در مواجهه با یک موضوع چرا و چگونه به یک تدبیر خاص رسیده و آن را اجرا کرده‌اند»، افزود: آشنایی با چرایی و چگونگی اتخاذ تصمیمات، تدابیر و اقدام مسئولان در مواجهه با مسائل مختلف، دانشی ناب، حقیقی و بسیار مفید در مدیریت است که حتما در این دولت به آن توجه می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

اقتصاد۱۴۰۳/۰۵/۰۸ ۱۲:۳۱

اقای رییس جمهور :

انتصای اقای دکتر عارف به معاون اولی اشتباه بزرگی است . ایشان امتحان خود را پس داده اند . اگر خاطرتان باشد ایشان

ادعا می نمودند ژن خاص هستند و اقا زاده ایشان هم گردو خاک زیادی کرده بود .

ای کاش اقای روحانی و یا اقای خاتمی را معاون اول رییس جمهور معرفی می کردید .

افرادی ضعیفی مانند شریعتمداری . اخوندی و عارف کارایی لازم راندارند .

ناشناس۱۴۰۳/۰۵/۰۸ ۱۲:۲۱

جوان گرایی رئیس جمهور شروع شد،خداعاقبت هاخیرکند.

ناشناس۱۴۰۳/۰۵/۰۸ ۱۱:۵۳

جوان گرایی کنید /جوان گرایی /بگذارید این پیرمردها خستگی بگیرند /پارک بروند وبا نوه ونتیجه های خود سرگرم باشند

ناشناس۱۴۰۳/۰۵/۰۸ ۱۱:۴۷

کارکاروکارمهم است به عمل کا براید به سخنرانی نیست

عبداله حق پرست۱۴۰۳/۰۵/۰۸ ۱۱:۳۹

آقای رئیس جمهور محترم این که شد همون ادمای قبلی . اینا اگه متخصص و نخبه بودند پس تو این 40 سال چیکار کردند .
اینا که هموشون مسئول بودند

ناشناس۱۴۰۳/۰۵/۰۸ ۱۱:۲۲

هنوز نیامده سوادش را به رخ مردم میکشه بزار عرقت خشک بشه بعد اظهار فضل بفرمائید

ناشناس۱۴۰۳/۰۵/۰۸ ۱۲:۰۷

چی میگی

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.