موضوع مهم گفتگوی پوتین با گوترش
رئیس جمهور روسیه بامداد جمعه در دیدار با دبیرکل سازمان ملل در حاشیه اجلاس بریکس، درباره تحولات امنیتی منطقه غرب آسیا گفتگو کرد.

«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد بامداد جمعه با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور فدراسیون روسیه دیدار و رایزنی کرد.
به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ گوترش در این دیدار، که در حاشیه اجلاس گروه بریکس در روسیه انجام شد، با پوتین درباره آخرین تحولات امنیتی در منطقه غرب آسیا گفتگو کرد.به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، پوتین و گوترش در این دیدار بر لزوم اجتناب از تشدید بیشتر تنشها در منطقه غرب آسیا تاکید کردند.
دبیرخانه سازمان ملل طی بیانیهای در اینباره گفت: «دبیرکل و رئیس جمهور روسیه درباره وضعیت خاورمیانه، بهویژه ضرورت قطعی آتشبس در غزه و لبنان و همچنین نیاز به اجتناب از تنشزایی بیشتر در منطقه گفتگو کردند».
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.