بیانیه ارتش یمن درباره حمله به عسقلان

ارتش یمن امروز (سه‌شنبه)‌ از حمله به عسقلان در جنوب فلسطین اشغالی خبر داد.
کد خبر: ۱۲۶۸۶۰۱
|
۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۵ 29 October 2024
|
2155 بازدید

«یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد: عملیات نظامی ویژه‌ای را علیه منطقه صنعتی دشمن صهیونیستی در عسقلان در جنوب فلسطین اشغالی انجام دادیم.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، یحیی سریع گفت: در راستای حمایت از ملت‌های مظلوم فلسطین و لبنان و پشتیبانی از مقاومت فلسطین و لبنان و در چارچوب مرحله پنجم تشدید تنش، نیروی پهپادی ارتش عملیات نظامی ویژه‌ای را علیه منطقه صنعتی دشمن صهیونیستی در عسقلان در جنوب فلسطین اشغالی انجام داد. این عملیات با چند پهپاد انجام شد و این پهپادها به اهداف خود اصابت کردند.

وی گفت: نیروهای مسلح یمن در پاسخ به جنایت‌های دشمن صهیونیستی در غزه و لبنان به عملیات نظامی خود ادامه می‌دهند و این عملیات جز با توقف تجاوز و لغو محاصره نوار غزه و توقف تجاوز علیه لبنان متوقف نمی‌شود.

نیروهای مسلح یمن از نوامبر سال میلادی گذشته در حمایت از فلسطینی‌ها در نوار غزه، کشتی‌های تجاری مرتبط با رژیم صهیونیستی را در دریای سرخ، عرب و مدیترانه هدف قرار داده‌اند.

ارتش یمن همچنین حملات موشکی و پهپادی را به اراضی اشغالی از جمله تل‌آویو انجام داده است.

یحیی سریع دوشنبه از انجام سه عملیات نظامی علیه سه کشتی در دریای سرخ، دریای عرب و تنگه باب المندب خبر داده بود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # کالابرگ # یمن # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # مسکن ملی
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟