آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
12بازدید

سیدجلال حسینی از پرسپولیس رفت

سیدجلال حسینی، کاپیتان اسبق و مربی فعلی تیم پرسپولیس، پس از هشت سال حضور در این باشگاه، به طور رسمی از نیمکت این تیم کنار رفت و همکاری خود را با پرسپولیس پایان داد.

سیدجلال حسینی از پرسپولیس رفت

به گزارش تابناک به نقل از ورزش سه، سیدجلال حسینی که از لیگ شانزدهم به طور پیوسته در ترکیب تیم پرسپولیس حضور داشت و پس از آن به عنوان مربی در این تیم فعالیت می‌کرد، در نهایت تصمیم به جدایی گرفت. او که در دو فصل گذشته مربی تیم بوده و با کسب مدرک مربیگری، امکان حضور در کادرفنی را به دست آورده بود، در طول این مدت با یحیی گل‌محمدی، اوسمار ویه‌را، کارلوس گاریدو و کریم باقری همکاری کرده بود. اما پس از ورود اسماعیل کارتال، تصمیم به ترک تیم گرفت.

حسینی که شش فصل بازوبند کاپیتانی پرسپولیس را بر دوش داشت و به یکی از سه بازیکن با سابقه‌ترین تاریخ باشگاه تبدیل شد، اکنون تیم را ترک کرده است.

جالب اینجاست که سیدجلال حسینی که پس از ورود کارتال متوجه شد جایی در کادرفنی نخواهد داشت، در جلسات تمرینی اخیر غایب بود و روز گذشته، زمانی که تیم تعطیل بود، به استادیوم شهید کاظمی رفت و با جمع‌آوری وسایل خود، به طور غیررسمی و غمگین با باشگاه خداحافظی کرد.

حسینی و مربی گلر‌ها تنها اعضای جدا شده کادرفنی پرسپولیس هستند و باقی اعضای کادرفنی شامل کریم باقری، بهنام تشکری، مهرداد خانبان و ادریس سیسی به همکاری خود با کارتال ادامه خواهند داد.

سیدجلال حسینی در مجموع ۲۵۶ بازی برای پرسپولیس انجام داد و نزدیک به ۱۰۰ بازی نیز به عنوان مربی در این تیم حضور داشت، که او را به یکی از باسابقه‌ترین افراد تاریخ باشگاه تبدیل کرد.

در دوران بازی خود، حسینی پنج قهرمانی لیگ، دو نایب قهرمانی لیگ، یک قهرمانی و یک نایب قهرمانی جام حذفی، چهار قهرمانی و یک نایب قهرمانی سوپرجام، و دو نایب قهرمانی آسیا را تجربه کرد. همچنین به عنوان مربی، دو قهرمانی لیگ، یک قهرمانی جام حذفی و یک سوپرجام را کسب کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۱۰ ۱۹:۰۹

او برای پرسپولیس زحمت کشیده و همه قدردان زحماتش هستند.
شرایط ایجاب کرده که مدتی از کادر فنی خارج بشه.
او باید با قدرت و کسب دانش بیشتر ادامه بده.

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۱۰ ۱۳:۴۱

بی تاثیر

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۱۰ ۱۵:۰۴

با این همه سابقه حضور در پرسپولیس باید برای خداحافظی ایشان مراسم میزه برگزار. کنند
مگر مدیریت ، بازیکنان و همواداران تیم بی معرفت باشند مثل این جناب ناشناس که از کلمه بی تاثیر استفاده کرده اند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.