درخواست وزیر نفت از مردم

وزیر نفت با بیان اینکه به سردترین روزهای سال نزدیک می‌شویم، از هموطنان خواست برای حفظ پایداری شبکه و گازرسانی به اقصی نقاط کشور تا حد امکان در مصرف گاز صرفه‌جویی کنند.
کد خبر: ۱۲۸۷۷۷۹
|
۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۱:۱۳ 09 February 2025
|
8447 بازدید
|
۷

محسن پاک‌نژاد روز شنبه در بازدید از ایستگاه تقویت فشار گاز پارچین افزود: امروز تعطیل است اما همکارانم در واحدهای عملیاتی صنعت نفت شبانه‌روز و بدون تعطیلی، مشغول فعالیت هستند تا حامل‌های انرژی را به مراکز مصرف برسانند.

به گزارش «تابناک» به نقل از وزارت نفت، وزیر نفت با تبریک ایام سالروز پیروزی انقلاب اسلامی به کارکنان صنعت نفت گفت: به همه عزیزان صنعت نفت به‌دلیل همه زحمت‌هایی که می‌کشند، خدا قوت می‌گویم.

پاک‌نژاد با اشاره به دستاوردهای صنعت نفت پس از پیروزی انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: زمانی که خارجی‌ها صنعت نفت را ترک کردند، شاید برایشان باورپذیر نبود که همکاران ما و کارکنان صنعت نفت بتوانند بدون حضور آنها این صنعت پیچیده را از بالادست تا پایین‌دست اداره کنند.

وی ادامه داد: امروز شاهدیم در حوزه‌های مختلف صنعت نفت خودکفایی در حوزه تجهیزات و توسعه میدان‌های نفت و گاز به‌دست آمده است و با این توانایی‌ها صنعت نفت و گاز تا حدود بسیار زیادی از سوی بخش داخلی اداره می‌شود.

ضرورت تمرکز بیشتر بر مدیریت تقاضا و مصرف

وزیر نفت با اشاره به عملکرد مطلوب همکاران ایستگاه تقویت فشار گاز پارچین در تعمیرات توربین افزود: مجموعه‌ای از اقدام‌ها را در زمان‌بندی‌ای که این مجموعه به تعمیرات اساسی نیاز دارد خود همکاران این واحد با استفاده از توانمندی‌هاشان، همچنین آموزش‌هایی که دیده‌اند، انجام می‌دهند.

پاک‌نژاد درباره پایداری شبکه گازرسانی کشور با توجه به سرمای پیش رو گفت: سال‌های سال است که با پدیده‌ای به نام ناترازی در حوزه‌های مختلف حامل‌های انرژی روبه‌رو هستیم و بحثی نیست که در ۶ ماه یا دو سال گذشته اتفاق افتاده باشد، گاز نیز یکی از این بخش‌هاست.

وی با اشاره به اینکه بخشی از راهکار رفع ناترازی انرژی در بخش گاز افزایش تولید است، افزود: توسعه میدان‌های خشکی و دریایی، توسعه میدان‌های گازی جدید و فشارافزایی میدان گازی پارس جنوبی با هدف افزایش تولید گاز برنامه‌ریزی شده است.

تقاضا برای صرفه‌جویی در مصرف گاز

وزیر نفت با بیان اینکه مدیریت تقاضا و بهینه‌سازی مصرف نیز موضوع دیگری برای رفع ناترازی انرژی است، گفت: اگر در این حوزه نتوانیم تدابیر لازم را اتخاد کنیم و مصرف را پایش نکنیم، هرچه در زمینه تولید سرمایه‌گذاری کنیم همیشه مصرف بیش از تولید خواهد بود و این ناترازی حل نمی‌شود.

وی افزود: برای برطرف کردن ناترازی افزون بر افزایش تولید، باید بر ساختار مدیریت تقاضا و مصرف و بهینه‌سازی آن تمرکز کنیم.

پاک‌نژاد ادامه داد: مدیریت تقاضا و مصرف و بهینه‌سازی آن راهکارهای گوناگونی همچون استفاده از بخاری‌های گازی با راندمان بالا و رعایت مبحث ۱۹ ساختمان‌ها دارد که در هر دو زمینه افزایش تولید و مدیریت مصرف انرژی باید فعال شویم.

وی با تأکید بر اینکه این روزها با توجه به بارش‌هایی که در کشور آغاز شده به سردترین روزهای ۱۴۰۳ نزدیک می‌شویم و مصرف گاز نیز در بخش خانگی، تجاری و صنایع غیرعمده افزایش می‌یابد، گفت: برای حفظ پایداری شبکه و گازرسانی به اقصی نقاط کشور از همه هموطنان تقاضا دارم تا جایی که برایشان امکان‌پذیر است در مصرف گاز صرفه‌جویی کنند.

وزیر نفت درباره امضای قراردادهای فشارافزایی پارس جنوبی نیز خاطرنشان کرد: این قراردادهای به‌زودی امضا می‌شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۷
ناشناس
|
Poland
|
۰۱:۴۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۱
برای کاهش آلودگی هوا از ملت درخواست میکنم کمتر نفس بکشند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۲۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۱
آقای وزیر چشم کمک می کنیم تا مشکل انرژی کشور حل شود ... شما هم کمک کن در دولت یک بار دیگه به عیدی کارکنان و بازنشستگان نگاهی شود ... 3 میلیون زیاد نیست ... قبول زیاده ... عیدی ما ده درصد عیدی نمایندگان شود تا 200 درصد در مصرف انرژی صرف جویی می کنیم ... ممنون
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۵۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۱
گاز ترکیه و عراق را قطع کنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۱
ما در گذشته روزهای بسیار سردتری داشته ایم و این همه مشکل وجود نداشته است. وزیر ناکارآمد و رئیس شرکت پخش ناکارآمد تر مسبب اصلی این وضع هستند زیرا به موقع سوخت زمستانی را تامین نکرده اند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۱
در این دولت ، عدم صداقت موج می زند، آن از رئیس دولت که این همه وعده و حرف زده و رگ گردن گرو گذاشت که این کار را بکند که نکرد، پس چرا ایشان استعفا نمی دهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۱
آقای وزیر چطور موقع کار ما کارگران پیمانکاری شرکت نفتی هستیم ولی موقع پول دادن غیر شرکتی؟لطفا ما را تبدیل وضعیت کنید.
امامی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۱
آقا اگه شهمتشو داری گاز پر مصرف‌های شمال شهر پیگیر باش چه ارگانی به شما اجازه داده در این موقعیت 70الی100درصد گاز راگران کنید
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟