مهدی مسعودشاهی درگذشت

مهدی مسعودشاهی از مدیران قدیمی سینما صبح امروز جمعه ۲۴ اسفند به دلیل ضایعه مغزی درگذشت.
کد خبر: ۱۲۹۴۱۷۳
|
۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۸ 14 March 2025
|
2496 بازدید

مهدی مسعودشاهی از مدیران قدیمی سینما صبح امروز جمعه ۲۴ اسفند به دلیل ضایعه مغزی درگذشت.

به گزارش تابناک به نقل از میزان؛ مهدی مسعودشاهی متولد ۱۳۲۹ بود. مدرک تحصیلی او کارشناسی زبان آلمانی از دانشگاه علامه طباطبایی و کارشناسی برق فشار قوی در زوریخ سوئیس و بورسیه‌ی انستیتو گوته در مونیخ آلمان است.

مسعودشاهی از پایه‌گذاران بنیاد رودکی، بنیاد سینمایی فارابی، موسسه فرهنگی و هنری صبا وابسته به صدا و سیما، مرکز گسترش سینمای مستند ، تجربی و پویانمایی و برگزارکننده اولین جشنواره بین‌المللی فیلم میلاد (۱۳۶۰) شناخته می‌شود.

وی دبیر ۲ دوره جشنواره بین‌المللی فیلم فجر و یک دوره جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اصفهان و همچنین مدیر مرکز هنرهای نمایشی وزارت ارشاد، مدیرکل نظارت و نمایش سینمایی و همچنین داور چند دوره جشنواره فیلم فجر نیز بوده است.
 

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟