آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

ترامپ به زودی با پوتین گفتگو می‌کند

سخنگوی کاخ کرملین از برنامه‌ای مبنی بر تماس تلفنی میان روسای جمهور روسیه و آمریکا در روزهای آتی خبر داد.

ترامپ به زودی با پوتین گفتگو می‌کند

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به‌تازگی اعلام کرد که روز دوشنبه با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین و همچنین مقامات ناتو تماس تلفنی خواهد داشت تا «حمام خون در اوکراین» پایان یابد و آتش‌بسی برای توقف جنگ برقرار شود.

طبق گزارش خبرگزاری تاس، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین شامگاه شنبه ضمن تایید این خبر، گفت: «گفت‌وگوی تلفنی میان رئیس‌جمهور پوتین و ترامپ در تاریخ ۱۹ مه (۲۹ اردیبهشت) انجام خواهد شد.»

پسکوف همچنین تایید کرد که طرفین در حال آماده‌سازی این تماس هستند.

دونالد ترامپ در پایان پیامش در «تروث سوشال» ابراز امیدواری کرد که این تماس‌ها منجر به برقراری آتش‌بس شود و به گفته او، «این جنگ بسیار خشن که هرگز نباید آغاز می‌شد» به پایان برسد.

نمایندگان روسیه و اوکراین برای اولین بار از مارس ۲۰۲۲ جهت پایان دادن به درگیری‌ها، روز جمعه در شهر استانبول ترکیه با یکدیگر دیدار کردند.

سخنگوی کرملین در این باره به خبرنگاران گفت: «روسیه و اوکراین توافق کردند که فهرست شرایط آتش‌بس را مبادله کنند. کار ما در حال انجام است. طرف روسی چنین فهرستی را تهیه کرده و آن را تحویل خواهد داد و با طرف اوکراینی تبادل نظر خواهد شد.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.