آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
3بازدید

مجلس مقابل گرانی اینترنت ایستاد

سلیمی عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: نمی شود یک‌طرفه تصمیم گیری کرد؛ افزایش تعرفه ها که روند آن شروع شده، منطق اقتصادی ندارد و تاثیر آن روی یک حلقه نمی ماند، بلکه بر حلقه های دیگر زنجیر نیز تاثیرگذار است.

مجلس مقابل گرانی اینترنت ایستاد

مجلس مقابل گرانی اینترنت ایستاد

به گزارش تابناک به نقل از سیتنا؛ عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی، گفت: اگر قرار است تعرفه اپراتورهای همراه بین المللی شود، باید حقوق و مزایای مردم نیز بین المللی محاسبه شود؛ لذا در مجلس پیگیر هستیم که افزایش تعرفه اینترنت اپراتورهای همراه صورت نگیرد.

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی، عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی پیرامون آخرین وضعیت افزایش تعرفه اینترنت اپراتورهای همراه، گفت: نکاتی از طرف اپراتورها اعلام شد و معتقدند تعرفه ها در کشور ارزان است، اما اینطور نیست.

وی، ادامه داد: اگر قرار است تعرفه ها بین المللی شود و با برخی کشورهای دنیا مقایسه شود، باید حقوق و مزایای مردم نیز بین المللی محاسبه شود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: نمی شود یک‌طرفه تصمیم گیری کرد؛ افزایش تعرفه ها که روند آن شروع شده، منطق اقتصادی ندارد و تاثیر آن روی یک حلقه نمی ماند، بلکه بر حلقه های دیگر زنجیر نیز تاثیرگذار است.

سلیمی، خاطرنشان کرد: هرگاه در مجموعه های مختلف به این جمع بندی رسیدند که پرداخت های مردم بر اساس تعرفه های بین المللی و در سطح جهانی باشد، سایر موارد هم در این راستا باید باشد.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی، گفت: در مجلس پیگیر هستیم که افزایش تعرفه اینترنت اپراتورهای همراه صورت نگیرد.

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۳۱ ۰۸:۲۲

به عنوان بزرگترین دستاورد این مجلس بگید بیلبورد کنن سر خیابابون ها

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۳۰ ۲۱:۰۹

خیلی بعید بود

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۳۰ ۲۰:۳۲

فعلا که اینترنت مانند خرلنگه اصلا نای کارکردن نداره!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.