آخرین خبرپاسخ قاطع ایران به اتهام‌پراکنی غرب در شورای آیمو
4بازدید
۲

گدایی که ۶۹ میلیون تومان پول نقد همراه داشت!

معاون اجتماعی سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد از شناسایی یک متکدی با ۶۹ میلیون تومان پول نقد در مشهد خبرداد.

گدایی که ۶۹ میلیون تومان پول نقد همراه داشت!

به گزارش تابناک، مهدی ابراهیمی در گفت و‌گو با خبرنگار فارس در مشهد، اظهار کرد: یک متکدی در اطراف حرم مطهر رضوی محدوده خیابان شیرازی شناسایی و برای ساماندهی به خانه سبز منتقل شد.

وی افزود: این متکدی که ع.م نام دارد، پس از بازرسی بیش از ۶۹ میلیون تومان پول نقد همراه داشت.

معاون اجتماعی سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: در فروردین و اردیبهشت سال جاری تمرکز شهرداری در حوزه ساماندهی متکدیان بیشتر در اطراف حرم مطهر بوده است. همچنین در سال جاری برای پیشگیری از تکدی گری پویش راه بهتری هست اجرا خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۳۰ ۲۲:۴۹

افراد ظاهربین و ساده لوح به این گدانماها راحت پول می دهند! ما مردم خودمان باید قدرت تشخیص داشته باشیم و به هر کس و ناکسی پول بی زبان را ندهیم.

مجید۱۴۰۴/۰۲/۳۱ ۱۰:۳۰

هیچ انسان آبروداری در خیابان گدایی نمی کند و متاسفانه تا زمانی که مردم به اینگونه افراد کمک می کنند این داستان ادامه دارد
از ماست که بر ماست

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.