آخرین خبرپاسخ قاطع ایران به اتهام‌پراکنی غرب در شورای آیمو
4بازدید
۱۱

پشت پرده تلویزیون خواننده خارج از کشور

در تلاشی دیگر همچنین گردانندگان این شبکه با تمرکز ویژه بر زندگی ایرانیان خارج از کشور و تلاش برای معرفی زندگی آنان به عنوان یک سبک زندگی موفق، می‌کوشند حلقه برنامه ریزی موذیانه خود راکامل کنند.

تهران امروز نوشت:


*تاسیس شبکه های جدید ماهواره ای فارسی زبان با جهت گیری شدید تفریحی و سرگرمی آن هم در موج ایجاد شده توسط شبکه منحط فارسی وان نشان می دهد که جبهه گشوده شده برای جنگ نرم با تمام قوا در حال ریزش آتش برسر جوانان و خانواده‌های ایرانی است.

* شبکه فارسی‌زبان ماهواره‌ای «من و تو» در واقع تازه‌ترین نمونه هجمه وسیع فرهنگی و رسانه‌ای است که از بیرون مرزها ساماندهی می‌شود و اهداف متنوع، بلندمدت و پیچیده‌ای را دنبال می‌کند. در واقع تمام کسانی که به اهداف و شیوه های جنگ نرم تردید داشتند در برابر علت و فلسفه وجودی چنین شبکه ای راهی ندارند جز آنکه آن را در راستای برنامه ریزی پیچیده غرب جهت تاثیر گذاری بر طبقه متوسط ایران ارزیابی کنند.چون توجیه اقتصادی و اجتماعی خاصی برای راه اندازی چنین شبکه ای وجود ندارد. این شبکه متعلق به شرکت تلویزیونی مرجان (Marjan Television Network) است و از بریتانیا پخش می‌شود.

* دولت بریتانیا پیش از این نیز با راه‏اندازی شبکه تلویزیونی بی‏بی‏سی فارسی،‌ باب تازه‌ای را در عرصه جنگ نرم گشوده بود.بی بی سی در طول حوادث تلخ و فتنه سال 88 از تمام امکانات خود برای شعله ور نگه داشتن آتش و التهاب استفاده کرد .

* شبکه جدید (من و تو ) نشان از تغییر تاکتیک اعمال شده در این جنگ رسانه ای دارد.این بار سیاست به حاشیه رانده شده و به جای آن با تمام قوا و با استفاده از تمام شیوه های فریبنده رسانه ای به تبلیغ سبک زندگی (لایف استایل )غربی پرداخته می شودبه نظر می رسد طراحان جنگ نرم پس از عقب نشینی سال 88 این بار اهداف بلند مدتی را در جهت تاثیر گذاری بر ذهن جوان و خانواده های ایرانی آغاز کرده اند.

*هر چند گفته می شود این شبکه با حمایت مالی یک خواننده زن لس‏انجلسی و دوستانش اداره می شود، ولی مروری بر چینش برنامه‌ها و نحوه اداره شبکه‌، روایت از اهدافی فراتر از ذهن یک خواننده و یا آموزش رقص و آواز دارد. و این شبکه در دو میدان متفاوت اهداف خویش را پیگیری می‌کند. هدف نخست را باید در لایه بیرونی شبکه یعنی برنامه‌های سرگرم‌کننده‌ای چون آشپزی، طنز و حتی رقص جست که سطحی‌ترین مخاطبان را جذب می‌کند. برای تنوع و تکمیل این برنامه‌ها، مستندهای علمی و برنامه‌های ورزشی - این شبکه از حامیان تبلیغاتی بازی ایران و برزیل نیز بود- افزوده شده‌اند و سپس برای اثرگذاری و همچنین اقناع مخاطب خاص، برنامه‌هایی چون اتاق خبر و... تدارک دیده شده‌اند. بدین ترتیب، یک شبکه تلویزیونی راه مرموزی را برای تحت تاثیر قرار دادن مخاطب ایرانی انتخاب کرده است.

*سویه دیگر این برنامه، بهره‌گیری از پتانسیل برخی چهره‌های مشهور نظیر خوانندگان لس‌آنجلسی و همچنین تامین امکاناتی برای ارتباط آسان مخاطب با شبکه تلویزیونی، استفاده از مجریان جوان و خوش‌سیما و... برای تاثیرگذاری هرچه بیشتر و جذب مخاطبان افزون‌تر است. در تلاشی دیگر همچنین گردانندگان این شبکه با تمرکز ویژه بر زندگی ایرانیان خارج از کشور و تلاش برای معرفی زندگی آنان به عنوان یک سبک زندگی موفق، می‌کوشند حلقه برنامه ریزی موذیانه خود راکامل کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۲۴ ۱۳:۰۱

روزگاری خودتان را کشتید و نوشتید و گرفتید و بردید و زدید که ویدئو حرام است و داشتنش جرم و مردم تی سون ها را لای پتو می پیچیدند و وقتی به خود امدید که میلیونها وی سی دی و رایانه در خانه ها بود هیچ کاری نمی توانستید بکنید گفتید ویدئو ازاد است اصلا می شود تولید هم کرد. حالا هی مطلب بنویسید که این شبکه ها همه فاسدند اما یک بار از خود این اقای ضرغامی سوال کنید این شبکه های ماهواره ای چکار می کنند که با کمترین نفرات و کمترین بودجه کمترین فضا فیزیکی و امکانات این همه طرفدار دارند و شما با این بودجه وحشتناک - درامد هنگفت - پرسنل نجومی - و هزاران امکانات دیگر حتی دل طرفداران خود را هم نمی توانید شاد کنید و کمترین اقبال دارید و متاسفانه این جمله مرسوم شده که دیگر تلویزیون نگاه می کند.

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۲۴ ۱۲:۴۱

صدا و سیما حتی سریال قهوه تلخ رو پخش نکرد اونوقت توقع دارند مردم دنبال ماهواره نرند

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۲۴ ۱۲:۳۱

شما با این تحلیل های آبکی نشان می دهید چقدر شعور سیاسی و اجتماعی تان نازل است اگر هم بگویید که متعلق به شما نیست و شما فقط آنرا انعکاس داده اید دیگر عذر بدتر از گناه است و غفلت همراه با جهل شما را نشان می دهد . شما نشالن دادید که چقدر از شناخت جنگ نرم عاجز هستید و فقط در کلمه و معنای کلمه گیر کرده اید برایتان متاسفم و بیشتر برای خودم که به سایت شما سر می زنم

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۲۴ ۱۲:۱۴

اگه نگران جوانهای این مملکت هستید سعی کنید برنامه های آبکی رو جمع کنید.اگه راست می گید دو روز دیگه عید هست ببینید چطور میتونید مردم رو سرگرم کنید.
اول یه سوزن به خودتون بزنید بعد برید........

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۲۴ ۱۲:۱۲

شماچه کرده اید در صدا و سیمای ملی؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۲۴ ۱۲:۰۸

دنیا دنیای رقابت است ، اگر می توانید بهترش را بیاورید و اگر نمی توانید سکوت اختیار کنید.........

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۲۴ ۱۲:۰۶

فکر نمی کنید لفظ موذیانه رو زیادی بکار بردید...

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۲۴ ۱۱:۵۱

مواظب باشید مغلوب این جنگ نرم نشوید چون اولین موفقیت آنها استفاده ما از واژه بریتانیا به جای انگلیس خبیث می باشد و آنها در این شبکه و نیز بی بی سی فارسی فقط از لفظ بریتانیا استفاده می کنند.

سارا۱۳۸۹/۰۸/۲۴ ۱۱:۴۱

وقتی صداوسیما سریالهای 500سال قبلو پخش میکنه و فقط خط فکری 10 درصد مردم رو دنبال میکنه واخبار رو کاملا یک طرفه گزارش میکنه خیلی طبیعیه که مردم به سمت ماهواره برن به خصوص این شبکه که برای سرگرمیه

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۲۴ ۱۱:۳۸

اینایی که گفتین در بقیه شبکه ها هم هست. مردم عاقلند

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۲۴ ۱۱:۲۳

وقتی درایران دریغ از یک شبکه مستقل برای کودکان یک شبکه مستقل برای موسیقی باشد همین است دیگر

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.