آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

بازگشایی خزانه جواهرات

خزانه جواهرات ملی از امروز در ساختمان بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در تهران برای بازدید عموم بازگشایی شد.

بازگشایی خزانه جواهرات

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ خزانه جواهرات ملی از امروز در ساختمان بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در تهران برای بازدید عموم بازگشایی شد.

فروش بلیت در روزهای بازدید از این خزانه به صورت حضوری تا ساعت ۱۱:۳۰ ادامه دارد. همچنین بهای بلیت برای بازدیدکنندگان داخلی ۳۰ هزار تومان، برای دانشجویان و دانش‌آموزان (با ارائه کارت شناسایی) ۱۵ هزارتومان و برای بازدیدکنندگان خارجی ۳۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است. علاقه‌مندان می‌توانند در روزهای شنبه تا سه‌شنبه هر هفته به‌استثنای روزهای تعطیل از ساعت ۱۰ تا ۱۲ از این مجموعه بازدید کنند.

خزانه جواهرات ملی در تهران، میدان امام خمینی (ره)، خیابان فردوسی، نرسیده به چهارراه استانبول، نبش کوچه بانک مرکزی، ساختمان بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران واقع شده و این خزانه روزهای چهارشنبه تا جمعه و تعطیلات رسمی، تعطیل است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

قائم۱۴۰۴/۰۳/۱۰ ۱۵:۱۳

خسته نباشید تایم هاتون برای عدم بازدید طراحی شده

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.