آخرین خبرپاسخ قاطع ایران به اتهام‌پراکنی غرب در شورای آیمو
10بازدید
۴

ادعای پدر طارمی درباره ماندن پسرش در اینتر

پدر ملی‌پوش فوتبال ایران با اشاره به عملکرد مهدی طارمی در لیگ قهرمانان گفت: او نماینده ایران و نمونه یک جوان موفق در ورزش کشورمان است و فصل آینده نیز در اینتر خواهد ماند.

ادعای پدر طارمی درباره ماندن پسرش در اینتر

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، مهدی طارمی با حضور در فینال لیگ قهرمانان اروپا به دومین ایرانی تبدیل شد که این تجربه گران‌بها را در کارنامه ثبت می‌کند. پیش از طارمی علی دایی با تیم بایرن مونیخ آلمان در فینال این تورنمنت بزرگ جهان در سال ۱۹۹۹ حضور داشت.

علیرضا پدر مهدی طارمی در گفت‌وگویی کوتاهی با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: مهدی دیشب (شنبه) نماینده ایران در فینال UCL بود و این برای خانواده من یک افتخار است مهدی را می‌توان نمونه جوان ایرانی دانست که با تلاش و کوشش به بالاترین سطح رسیده است. در ایران جوانان زیادی هستند که در بخش‌های مختلف به موفقیت رسیدند.

پدر طارمی در ادامه گفت: خوشحالم که پسرم به عنوان نماینده ایران در بازی حضور داشت، اما کاش به بازی می‌آمد و آن بازی هم با قهرمانی اینتر به پایان می‌رسید، اما متاسفانه این اتفاق رخ نداد.

وی این را هم گفت: طارمی خیلی دیر به فوتبال اروپا معرفی شد. وی از همان ابتدای کودکی استعداد زیادی داشت، اما دیر به فوتبال ورود کرد. مهدی می‌توانست بیشتر از این در فوتبال اروپا بدرخشد.

او در پایان عنوان کرد: مهدی با تیم اینتر قرارداد دارد و بحثی از رفتن مطرح او نیست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۱۱ ۱۵:۴۱

ادعای واهی و پوچ یک پدر که ریشه در واقعیت ندارد.

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۱۱ ۱۵:۱۲

مهدی طارمی بای بای..

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۱۱ ۱۳:۱۰

توپ جمع کنی اگر برای شما افتخار برای ما شرم آوره داداش !

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۱۱ ۱۲:۲۲

پدرعزیزومهربان!لطفاشمامثل پدرحسن یزدانی وارداین موضوعات حرفه ای فرزندتان نشوید،متاسفانه دیدیم که دخالتهای پدریزدانی چقدربه ضررورزش حرفه ای وسلامت این ورزشکارعزیزمنجرشد!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.