آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
5بازدید

وظیفه پرسپولیس احیای ستاره خاموش!

نشریه فرانسوی وظیفه باشگاه پرسپولیس را احیای فوتبال مدافع سابق پاریس دانست.

وظیفه پرسپولیس احیای ستاره خاموش!
به گزارش تابناک به نقل از فارس سرژ اوریه، مدافع سابق پاری سن ژرمن و تاتنهام این روز‌ها در اردوی پرسپولیس حضور پیدا کرده، اما سایت فوتو مرکاتو فرانسه امروز (یکشنبه) درباره این انتقال نوشت: اوریه به دنبال احیای فوتبال خود در باشگاه ایرانی است!
 
اوریه در ۵۰۰ روز گذشته یعنی در عرض یک و نیم سال حتی یک بار هم در ترکیب تیمی ۹۰ دقیقه کامل بازی نکرده است.
 
مدافع ساحل عاجی در کارنامه‌اش بازی برای تیم‌های بزرگ پاری سن ژرمن و تاتنهام را دارد، اما در فصل گذشته هیچ تیمی نداشته است.
 
سایت فرانسوی انتقال سرژ اوریه به باشگاه پرسپولیس ایران را «عجیب و غریب» توصیف می‌کند.
 
براساس گزارش فوتو میرکاتو، اوریه یک سال است که تیمی ندارد و در مستطیل سبز دیده نشده و با حضور در باشگاه ایرانی به دنبال این است تا خودش را ثابت کند و بتواند در جام جهانی ۲۰۲۶ حضور پیدا کند.
 
به گزارش تابناک، باید دید که آیا این خرید پر سر و صدا آیا می‌تواند خلا پرسپولیس در دفاع راست که بعد از جداشدن دانیال اسماعیلی فر در این تیم به وجود آمد را پرکند؟

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.