آخرین خبرپاسخ قاطع ایران به اتهام‌پراکنی غرب در شورای آیمو
19بازدید
۱۴

یوسف پزشکیان: مدیران ما یا کَرَم ندارند یا درَم!

یوسف پزشکیان گفت: با هیچ کدام از این دو دسته مدیر نمی‌توانیم به مقصد برسیم. ضرب المثلی داریم که «کَرم داران عالم را دِرَم نیست. دِرَم داران عالم را کَرَم نیست». باید در تاریکی شب‌های زندگی چراغ به دست بگیریم و دنبال مدیرانی بگردیم که هم کَرَم داشته باشند و هم دِرَم.»

یوسف پزشکیان: مدیران ما یا کَرَم ندارند یا درَم!

به گزارش تابناک، یوسف پزشکیان فرند رئیس جمهور، در یادداشتی تلگرامی با عنوان «آنچه یافت می نشود» نوشت: «با تامل در جمعیت مدیرهای کشور آموختم که مدیرهای دلسوز عمدتا دو دسته اند. باید سه دسته می‌بودند اما از آنجایی که بسیار بعید است که بتوانی مدیری در دسته سوم پیدا کنی، تقسیم بندی به همان دو دسته واقعی تر است.  
 
گروهی از مدیران اهل فکر کردن و برنامه‌ریزی کردن هستند. اتاق فکر درست می‌کنند، تامل می‌کنند که نتیجه اقدامات را می‌سنجند. این کار را بارها و بارها تکرار می‌کنند تا مطمئن شوند که کار درست انجام شود. اما اشکال‌شان اینجاست که هیچ‌گاه به مرحله اجرا نمی‌رسند. اگر هم کاری بکنند، بسیار کُند و آهسته پیش می‌روند. آنقدر کند که معمولا فرصت‌ها را از دست می‌دهند.

گروه دوم مدیران اهل عمل هستند. پرتلاش، سخت‌کوش، سرسخت و جدی. ولی یا فرصت برای فکر کردن و برنامه ریزی ندارند یا اصلا اعتقادی به این کار ندارند. فقط کار می‌کنند.

اشکال اصلی دسته اول این نیست که اهل عمل نیستند، بلکه این است که جلوی عمل را هم می‌گیرند. مانع از اقدام می‌شوند. برای هر اقدامی اشکالی پیدا می‌کنند و کارها را قفل می‌کنند. اشکال دیگرشان این است که به کسی اعتماد نمی‌کنند. همه کارها را باید خودشان انجام بدهند. چون فکر می‌کنند دیگران به اندازه کافی ابعاد مسئله را بررسی نکرده‌اند.

اشکال دسته دوم  این است که حاضر نیستند با آن‌هایی که اهل نقشه کشیدن و فکر کردن و آینده‌نگری کردن هستند بنشینند و کارهایشان را با آن‌ها هماهنگ کنند. هرچه به ذهن خودشان برسد شروع می‌کنند به اقدام کردن.

نتیجه این می‌شود که با هیچ کدام از این دو دسته مدیر نمی‌توانیم به مقصد برسیم. ضرب المثلی داریم که «کَرم داران عالم را دِرَم نیست. دِرَم داران عالم را کَرَم نیست». باید در تاریکی شب‌های زندگی چراغ به دست بگیریم و دنبال مدیرانی بگردیم که هم کَرَم داشته باشند و هم دِرَم.»

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

جلیل۱۴۰۴/۰۶/۳۰ ۲۳:۳۵

الان تو چی میگی ؟! چکاره ای ؟! نکنه فکر کردی ولیعهدی ؟!

Mhd۱۴۰۴/۰۶/۲۹ ۱۴:۱۵

والا شما که لا لایی بلدی چرا خواب ت نمی بره.مدیریت دکتر پزشکیان رو هم داریم میبینم.ماشاالله از لطف مدیریت صحیح ایشان همه چیز سر به فلک گذاشته.

کیوان۱۴۰۴/۰۶/۲۹ ۱۰:۵۱

به به آقازاده نوظهور ! دو کلمه هم در باره بابات می گفتی!؟ خونه رفتی از بابات بپرس الآن گوشت ، مرغ ، برنج ، میوه بنجل درجه سه کیلویی چنده؟ دلار چنده ؟ ماشین چنده ؟ یعنی اردیبهشت پارسال چند بوده الآن چند شده؟ موقعیت امنیتی و اقتدار منطقه ای ما چه بوده الآن چه شده ؟ همینا رو بپرسی سبک مدیریت مد نظر خودتو پیدا می کنی.

ایرانی۱۴۰۴/۰۶/۲۹ ۱۰:۳۰

تا حالا کجا بودی ژن برتری؟

ناشناس۱۴۰۴/۰۶/۲۸ ۲۰:۳۴

مدیران ما پولکی هستند و برق پول هوش و حواس آنها را با خود برده.

ناشناس۱۴۰۴/۰۶/۲۸ ۱۸:۴۲

تو یکی ساکت یوسف

ناشناس۱۴۰۴/۰۶/۲۸ ۱۵:۵۲

زیادی بلبل زبونی نکن ..مدیرانتان جنم ندارند..سواد ندارند ...اخلاق و منش ندارند..البته که از نظر خودشان همه را دارند ..

ناشناس۱۴۰۴/۰۶/۲۸ ۱۵:۵۱

تو رو خدا شما دیگه نگو از پدرت زیاد می شنویم مارا بس است

ناشناس۱۴۰۴/۰۶/۲۸ ۱۲:۳۶

شما ؟!

ناشناس۱۴۰۴/۰۶/۲۸ ۱۲:۳۵

زهرا خانم پزشکیان بدجوری جای تورو گرفته

بابی۱۴۰۴/۰۶/۲۸ ۱۲:۲۱

ای یوسف پدر!
ذکر مصیبت می کنید.ذکر مصیبت را همه بلدند.چه باید کرد .؟؟؟

ناشناس۱۴۰۴/۰۶/۲۸ ۱۲:۱۹

ببخشید شما؟!

ناشناس۱۴۰۴/۰۶/۲۸ ۱۲:۱۲

هرچی هستن فعلا تو تیم خودتون هستن

ناشناس۱۴۰۴/۰۶/۲۸ ۱۲:۱۱

عجب حکیمی است این ابن مسعود..

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.