آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
11بازدید

خبر خوش برای کادر درمان

معاون پرستاری وزارت بهداشت از پیشنهاد افزایش ۵۸ درصدی تعرفه‌های پرستاری برای سال آینده در شورای عالی بیمه خبر داد.

خبر خوش برای کادر درمان

عباس عبادی درباره آخرین وضعیت تعرفه‌های پرستاری اظهار کرد: تعرفه‌های پرستاری سال ۱۴۰۵ همچنان در انتظار تصویب دولت است. شورای عالی بیمه، رشد ۵۸ درصدی تعرفه‌های پرستاری برای سال آینده را پیش‌بینی کرده است.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ او گفت: فرایند تصویب افزایش تعرفه‌ها به این نحو است که تعرفه پیشنهادی پس از تایید شورای عالی بیمه به سازمان برنامه و بودجه اعلام می‌شود تا در سرانه اعتبارات لحاظ شود. این احتمال وجود دارد که سازمان برنامه‌  و بودجه درباره تعرفه‌ها اعمال نظر کند و پس از اعمال نظر، تعرفه‌ها را برای تصویب به هیات دولت ارسال می‌کند. هیات‌وزیران، مصوبه تعرفه‌های پرستاری را تا به این لحظه هنوز ابلاغ نکرده است.

عبادی گفت: در انتظار تشکیل جلسه هیات‌دولت برای تعیین تکلیف تعرفه‌ها هستیم. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۱۲/۰۵ ۱۱:۲۹

اه !
بریم طلا بخریم ...

ناشناس۱۴۰۴/۱۲/۰۵ ۱۰:۳۴

كادر درمان يعني فقططططط پرستار!!!!!!
واقعا متاسفم

ناشناس۱۴۰۴/۱۲/۰۵ ۱۰:۳۳

وزارت بهداشت ۱۷۰ همت به کارکنانش بدهکار است!!! یعنی همان مبلغ مختصر و ناچیز خجالت آور را هم پرداخت نمی کنن...کادر درمان و پلیس کلن در بحران خدمت می کنند...وقتی در کشور بحران می شود و همه تعطیل می شوند تازه کار کادر درمان چندبرابر می شود!! وضعیت حقوق چگونه است؟ فقط خجالت آور

ناشناس۱۴۰۴/۱۲/۰۵ ۱۰:۲۷

یعنی مبلغ اضافه کار برای یه پرستار از 56 هزار تومان درساعت در یک بیمارستان دولتی میشه حدودنود هزار تومان!بجای گفتن تبریک باید خجالت کشید!

ناشناس۱۴۰۴/۱۲/۰۵ ۱۰:۱۹

فقط حرف

ناشناس۱۴۰۴/۱۲/۰۵ ۱۰:۰۹

من و این همه خوشبختی محاله محاله محاله

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.