آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

اگر مدرک دارند ثابت کنند

جباری: از قول من دروغ نوشتند

هافبک تیم استقلال تهران با تکذیب دوباره خبر خداحاظی از فوتبال در صورت مصدومیت مجدد گفت: هنوز هم می گویم برخی ها از قول من دروغ نوشتند.

مجتبی جباری خاطرنشان کرد: خبری را که هفته های گذشته به نقل از من در خصوص خداحافظی از فوتبال در صورت مصدومیت دوباره منعکس کردند کذب محض است.

وی ادامه داد: پیش از این هم گفته بودم چنین صحبتی را انجام ندادم و اکنون هم در مورد حرفی که زدم تاکید دارم و مطمئن باشید برخی ها از قول من دروغ نوشته اند.
وی افزود: آنهایی که چنین صحبت هایی را منتشر کردند باید حرف خود را ثابت کنند و اگر مدرکی دارند آن را آشکار کنند تا حقیقت روشن شود.

جباری به ایسکانیوز گفت: تمام تلاشم را به کار می گیرم تا بتوانم در استقلال یکی از مهره های تاثیر گزار باشم و بتوانم برای این تیم موفقیت کسب کنم.
هافبک تیم استقلال عنوان کرد: استقلال در دیدار با شهرداری می توانست پیروز میدان شود اما ما از موقعیت های به دست آمده نتوانستیم استفاده لازم را ببریم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.