آخرین خبرحمله یمن به فرودگاه ملک خالد ریاض با موشک بالستیک
9بازدید
۴

تنگه هرمز بسته است اما ایران نفت می‌فروشد

بر اساس داده‌های منتشرشده از سوی مؤسسه کپلر، حجم نفت ایران که هم‌اکنون روی آب و در حال ترانزیت قرار دارد، به حدود ۱۸۷ میلیون بشکه رسیده است؛ رقمی که معادل مصرف حدود یک‌ونیم روز کل جهان محسوب می‌شود.

تنگه هرمز بسته است اما ایران نفت می‌فروشد

 

تنگه هرمز بسته است اما ایران نفت می‌فروشد/ افزایش ۴۷ دلاری قیمت نفت در پی تحولات اخیر، در حالی ایران را با سود بالقوه ۸.۷ میلیارد دلاری از ۱۸۷ میلیون بشکه نفت روی آب مواجه کرده است
 
 

به گزارش تابناک به نقل از جماران؛ افزایش ۴۷ دلاری قیمت نفت در پی تحولات اخیر، در حالی ایران را با سود بالقوه ۸.۷ میلیارد دلاری از ۱۸۷ میلیون بشکه نفت روی آب مواجه کرده که معادلات سنتی کنترل بازار انرژی نیز دستخوش تغییر شده است.

  بر اساس داده‌های منتشرشده از سوی مؤسسه کپلر، حجم نفت ایران که هم‌اکنون روی آب و در حال ترانزیت قرار دارد، به حدود ۱۸۷ میلیون بشکه رسیده است؛ رقمی که معادل مصرف حدود یک‌ونیم روز کل جهان محسوب می‌شود.

هم‌زمان با تحولات اخیر، اختلاف قیمت نفت نسبت به دوره پیش از جنگ به حدود ۴۷ دلار افزایش یافته است. برآوردها نشان می‌دهد که ایران تنها از محل افزایش قیمت همین میزان نفت موجود، حدود ۸.۷ میلیارد دلار سود بالقوه کسب کرده است.

در همین راستا، تحلیلگران به تغییر معادلات راهبردی در منطقه نیز اشاره می‌کنند.

نهادهای امنیتی و اطلاعاتی ایالات متحده همواره بر این باور بودند که ایران به دلیل وابستگی به صادرات نفت، هرگز اقدام به بستن تنگه هرمز نخواهد کرد، چراکه این اقدام می‌توانست صادرات نفت خود ایران را به صفر برساند.

با این حال، به نظر می‌رسد ایران با بهره‌گیری از کنترل هوشمند و اتخاذ تدابیر خلاقانه و جدید، شرایطی ایجاد کرده که عملاً فروش نفت در منطقه تحت تأثیر مدیریت خودش قرار گرفته و سایر بازیگران بدون هماهنگی با ایران با محدودیت‌هایی مواجه هستند و فروش از طریق این تنگه منوط به مجوز ایران است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

حمزه۱۴۰۵/۰۱/۰۲ ۱۴:۰۷

تا تورم و گرانی را مهار نکنید هیچ چیز درست نمیشه

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۰۱ ۱۴:۲۰

واقعا اینقدر ساده شدین؟؟

نفت می‌فروشیم ولی دریغ از دریافت یک سنت

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۰۱ ۱۲:۳۵

این نفت ها را به چین میدن و فقط کالا به ایران می دن پولی در کار نیست

حسین۱۴۰۵/۰۱/۰۱ ۱۰:۴۹

به کور چشم دشمنان ایران عزیز
نیروی مقتدر نظامی تشکر تشکر

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.