خبر مهم درباره پرداخت شهریه دانشگاه آزاد
شرط پرداخت شهریه برای امتحانات میانترم دانشگاه آزاد حذف شد.

به گزارش تابناک به نقل از مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد که این دانشگاه از هفته گذشته «شرط پرداخت شهریه» برای شرکت در امتحانات میان ترم را برای ترم جاری حذف کرده است.
مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد که این دانشگاه از هفته گذشته «شرط پرداخت شهریه» برای شرکت در امتحانات میان ترم را برای ترم جاری حذف کرده است. سید امیر محجوب در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:
«دانشجویان گرامی
دانشگاه آزاد اسلامی از هفته گذشته شرط پرداخت شهریه برای شرکت در امتحانات میان ترم را برای ترم جاری حذف کرده است.
اگر سامانه کارت ورود به جلسه نمی دهد، مشکل از شهریه نیست استاد محترم هنوز برای آن درس میان ترم تعیین و بارگذاری نکرده.
پس اصلاً جای نگرانی نیست.»
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
یعنی چی؟
قبلا هم برای میان ترم شرط پرداخت شهریه نبود و برای پایان ترم این شرط وجود داشت .
الان دست پیش گرفته اند پس نیفتند ؟
دانشگاه طبق روال عادی هزینه برگزاری کلاسهای تئوری و عملی رو دریافت کرده منتها به دلیل شرایط بوجود آمده امکان تشکیل کلاسها نبوده،در صورت عدم برگزاری کلاسها باید این ترم دانشگاه تمدید بشه نه اینکه ترم جدیدی اغاز بشه، این روند بیشتر شبیه فروش مدرک هست تا آموزش.
می خواستم سوال کنم ایا ضریب 60 درصدی معدل دیپلم و ضریب 40 درصدی نتیجه کنکور در ازمون سراسرس امسال صحت داره به دلیل جنگ
دانشگاه آزاد میخواد پول واحدهای عملی و کارگاهی را بدون برگزاری کلاس ها بگیرد. دانشجویان معترضند. پیگیری کنید
تو شبکه ایکس نوشته؟خوشبحالش که اینترنت آزاد داره!
کلا شرایط اقتصادی جای نگرانی نداره. ناصر همتی رو فقط صدا کن ازش بپرسم روزی ده تومن دلار میره بالا عذاب وجدان نداره؟
باتوجه به شرایط کنونی دانشگاه آزاد اصلا نباید شهریه دریافت کند
استاااد ... توی شرایط کنونی رعایت حال همه لازم وضروریه ولی میشه بفرمایید با توجه به اینکه کل درآمد دانشگاه آزاد از همین شهریه ها است و ریالی هم از دولت دریافت نمی کنه....اساتید و کارکنان و هزینه های جاری از کجا باید تأمین بشه؟
توی شبکه x برا کی مینویسه؟ ، برا خارجی ها؟!!!
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.