آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

ادعای عجیب تلویزیون دولتی آذربایجان

در پی پخش یک برنامه از تلویزیون دولتی جمهوری آذربایجان به مناسبت جشن تولد الهام علی اف که در آن رئیس جمهوری آذربایجان رهبر تمامی آذری زبان های جهان نامیده شد یک رسانه ارمنی ضمن خطرناک توصیف کردن این ایده در عین حال این برنامه را به باد تمسخر گرفت.

اقدام تحریک برانگیز تلویزیون دولتی جمهوری آذربایجان که الهام علی اف رئیس جمهوری این کشور را رهبر تمام آذری های جهان نامید، مورد تمسخر رسانه های ارمنستان قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، در پی پخش یک برنامه از تلویزیون دولتی جمهوری آذربایجان به مناسبت جشن تولد الهام علی اف که در آن رئیس جمهوری آذربایجان رهبر تمامی آذری زبان های جهان نامیده شد یک رسانه ارمنی ضمن خطرناک توصیف کردن این ایده در عین حال این برنامه را به باد تمسخر گرفت.

در برنامه تلویزیون AZTV تحت عنوان "پیش به جلو با علی اف" رئیس جمهوری آذربایجان رهبر 50 میلیون آذری زبان های جهان توصیف شده است.

سایت اینترنتی "نیوز" در ارمنستان که این تلویزیون آذربایجانی را تحت کنترل مستقیم علی اف می داند در این باره می نویسد: این تلویزیون الهام علی اف را رهبر 50 میلیون آذری زبان های دنیا نامید!".

در ادامه مطلب آمده است: این ادعا چیزی نمی تواند باشد بجز تهدید علیه امنیت ملی و سنت های ایرانی.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۱۰/۰۵ ۱۷:۵۲

چرا کشورهای اطراف ما اینقدر حافظه تاریخیشون ضعیفه؟

اردشیر (اردبیل)۱۳۸۹/۱۰/۰۵ ۱۷:۱۷

من به عنوان یک فرد اذری ساکن اردبیل کشور اذربایجان را قسمتی از استان اردبیل می دانم که در طول تاریخ از کشور ایران جدا شده است.

ناشناس۱۳۸۹/۱۰/۰۵ ۱۶:۴۴

دارن پیش دستی می کنند بخاطر اینکه می دونند اونجایی که دارند زندگی می کنند متعلق به سرزمینهای کهن ایران هستش. ...حالا ظاهرا گستاخ شدن حرفای بزرگتر از خودشون بر زبون آوردند

ناشناس۱۳۸۹/۱۰/۰۵ ۱۶:۴۰

این همه حرص و طمع برای رهبر یک قوم بودن برای چیه؟ اصلا به چه دردی می خوره؟ فرض کنیم که باشند، خوب که چی؟

ناشناس۱۳۸۹/۱۰/۰۵ ۱۶:۴۰

من خودم آذری ام.ولی اون گنده تر از دهنش حرف زده

اردشیر۱۳۸۹/۱۰/۰۵ ۱۶:۳۷

اگر دامنه و وسعت ایران را دوباره از چین تا یونان باز تعریف کنیم نه تنها اقوام فعلی ایرانی بلکه نظریه اتحاد و پیوستگی آن دسته از اقوامی که قرنها پیش از ایـران جدا گشتند را قوت خواهیم بخشید و حرکت فعالی خواهد بود در برابر این ادعاهای کودکانه - زنده باد همه اقوام ایرانی کرد و لر و بلوچ و آذری و ...

ناشناس۱۳۸۹/۱۰/۰۵ ۱۶:۳۶

زهی خیال باطل....
البته جا داره مسولین نسبت به این مسایل با دقت بیشتری برخورد کنند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.