بارزانی از حملات پهپادی از سمت موصل خبر داد
نخستوزیر اقلیم کردستان عراق ضمن حمایت از دولت بغداد و تلاشهای آن برای مبارزه با فساد، گفت که اربیل میخواهد در حل مشکلات مشارکت داشته باشد.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ مسرور بارزانی، نخستوزیر اقلیم کردستان عراق امروز دوشنبه در کنفرانسی مطبوعاتی اظهار کرد: اقلیم کردستان عراق میخواهد مشکلات منطقه را حل کند و در حلوفصل آنها مشارکت داشته باشد.
بارزانی در ادامه گفت: مشکلات منطقه ادامه دارند، اما اقلیم بخشی از آنها نیست.
به گزارش سایت النشره، نخستوزیر اقلیم کردستان عراق افزود: روابط ما با دولت عراق ادامه دارد و ما از دولت علی الزیدی و نیز اقدامات آن در زمینه مبارزه با فساد حمایت میکنیم، اقلیم آماده کمک به دولت عراق در حل تمامی مشکلات است.
همچنین او با اشاره به اینکه افزایش جهانی قیمت نفت در کنار شرایط منطقه بر عراق و اقلیم تاثیر گذاشتهاند، گفت: دولت اربیل در تلاش برای بهبود شرایط شهروندان در اقلیم است.
بارزانی در پایان نیز با اشاره به اینکه «اقلیم در روزهای گذشته هدف حمله پهپادها قرار گرفت و این حمله از سمت موصل انجام شد»، گفت: لازم است یک سامانه پدافندی داشته باشیم، اما تا این لحظه مجوزی برای آن صادر نشده است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.