آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

کارت هوشمند ملی قابل جعل نیست

رئیس سازمان ثبت احوال با تاکید بر اینکه نمی توان کارت هوشمند ملی را جعل کرد، گفت: اطلاعات هویتی فرد توسط این کارت برای دستگاههای اجرایی کشور احراز می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد ناظمی اردکانی روز دوشنبه در آیین تجلیل از برگزیدگان حوزه پژوهش و رونمایی از سه جلد کتاب حوزه کارت هوشمند ملی در محل سازمان ثبت احوال کشور افزود: سازمان ثبت احوال کشور سه ماموریت دارد که ماموریت اول آن ثبت وقایع چهارگانه ازدواج، طلاق، ولادت و وفات است.
وی ماموریت دوم این سازمان را صدور اسناد هویتی برای ایرانیان در تمام نقاط دنیا عنوان کرد و گفت: ماموریت سوم این سازمان تولید و انتشار آمار و اطلاعات جمعیتی کشور است.
 
ناظمی اردکانی ادامه داد: سازمان ثبت احوال در هر سه ماموریت خود پژوهشهای زیادی را انجام داده است.
 
رئیس سازمان ثبت احوال درباره اهمیت کارت هوشمند ملی گفت: این کارت شامل فناوریهای پیچیده است که نمی توان آن را جعل کرد.
 
ناظمی اردکانی با بیان اینکه شماره ملی هر کس منحصر به همان فرد است، تاکید کرد: با این کارت دستگاههای اجرایی کشور اطلاعات هویتی فرد را احراز می کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.