آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
7بازدید

مذاکره با اسرائیل بهتر از جنگ است

رئیس جمهور لبنان با اصرار بر مذاکره با رژیم صهیونیستی گفت: مذاکرات با اسرائیل، با وجود دشواری‌ها و موانعی که با آن مواجه است، همچنان بهتر از جنگ است.

مذاکره با اسرائیل بهتر از جنگ است

به گزارش تابناک به نقل از الحدث، جوزف عون با اصرار بر مذاکره با رژیم صهیونیستی گفت: مذاکرات با اسرائیل، با وجود دشواری‌ها و موانعی که با آن مواجه است، همچنان بهتر از جنگ است. برای آزادسازی جنوب لبنان و استقرار ارتش در مرزها، هیچ گزینه‌ای جز مذاکره وجود ندارد. تصمیم برای روی آوردن به مذاکرات با هدف جلوگیری از مصائب و فجایعی اتخاذ شد که جنگ به دنبال داشته است!

جوزف عون افزود: لبنانی‌ها بر سر اهداف اساسی از جمله آزادسازی جنوب، استقرار ارتش تا مرزها، بازگرداندن اسرا، بازگشت ساکنان، ویران‌سازی و بازسازی مناطق آسیب‌دیده اتفاق نظر دارند و تجربه نشان داده است که این اهداف از طریق جنگ قابل تحقق نیستند.

رئیس‌جمهور لبنان گفت: ساختن کشور مسئولیتی مشترک است و بر عهده یک فرد یا یک طرف خاص نیست. برای سامان یافتن امور کشور، منافع ملی باید بر هرگونه منفعت شخصی اولویت داشته باشد.

عون افزود: دولت اقداماتی در زمینه اصلاحات اقتصادی و مالی انجام داده است، هرچند این اقدامات کافی نیستند، و این اقدامات به تحقق رشد اقتصادی کمک کرده‌اند؛ رشدی که انتظار می‌رفت امسال افزایش یابد، اما جنگ این پیش‌بینی‌ها را از بین برد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۵/۰۶/۰۴ ۲۰:۰۰

اینو میگن مرد هوشیار.. چون از جنگ جز کشتار، ویرانی، استرس واضطراب و نابودی اقتصاد،چیزی عاید یک کشور نمیشه

ناشناس۱۴۰۵/۰۶/۰۵ ۱۲:۴۴

بله زمانی که طرف مقابل ادم باشه نه فریبت بده اروم اروم خنجرش تو قلبت فرو کنه توهم لبخند بزن و بمیر

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.