آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

امید به زندگی در ایران ؛ 72 سال

اطمه رخشانی در نشست خبری یکی از شاخص های سلامت را موضوع طول عمر و امید به زندگی دانست و گفت: با وجود همه تلاش ها در زمینه کاهش تصادف ها و سوانح ، هنوز وضع خوبی نداریم اما با اطلاع رسانی خوب و شفاف به مردم توانسته ایم از افزایش این آمار جلوگیری کنیم .

مدیرکل دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: ایران از نظر مرگ ناشی از سوانح در دنیا پنجم و در منطقه اول است .
 

به گزارش واحد مرکزی خبر ، فاطمه رخشانی در نشست خبری یکی از شاخص های سلامت را موضوع طول عمر و امید به زندگی دانست و گفت: با وجود همه تلاش ها در زمینه کاهش تصادف ها و سوانح ، هنوز وضع خوبی نداریم اما با اطلاع رسانی خوب و شفاف به مردم توانسته ایم از افزایش این آمار جلوگیری کنیم .

وی در ادامه با اشاره سن امید به زندگی در کشور افزود: میانگین امید به زندگی در ایران به علت بالا بودن تصادف ها و مرگ و میرها در سنین جوانی ، 72 سال و این عدد برای زنان 73 سال و برای مردان 71 سال است .

رخشانی گفت: میزان امید به زندگی و طول عمر در کشور باید افزایش یابد و متاسفانه سوانح و مرگ و میر این عدد را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد .

مدیرکل دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به تشکیل این دفتر افزود: هدف این دفتر که کمتر از دو سال از تشکیل آن می گذرد رساندن اطلاعات سلامت به مردم و ترویج زندگی سالم است .

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.