آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

سهمیه گازوئیل تغییر کرد

وی با بیان اینکه ستاد هدفمندی یارانه ها علاوه بر سهمیه، با افزایش کرایه حمل و نقل عمومی موافقت کرده است، افزود: حمایتها به‌گونه ای خواهد بود که به شرکتهای حمل و نقلی آسیبی وارد نشود.

ستاد هدفمندی یارانه‌ها سهمیه گازوئیل حمل و نقل عمومی را اصلاح کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی غضنفری امروز در حاشیه چهارمین جشنواره پژوهشهای بازرگانی در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر این خبر مهم را اعلام کرد و گفت: قرار شده است به زودی جزئیات این تصمیم اعلام عمومی شود.

وی با بیان اینکه ستاد هدفمندی یارانه ها علاوه بر سهمیه، با افزایش کرایه حمل و نقل عمومی موافقت کرده است، افزود: حمایتها به‌گونه ای خواهد بود که به شرکتهای حمل و نقلی آسیبی وارد نشود.

وزیر بازرگانی اعلام کرد: تمام مشکلات مربوط با هدفمندی یارانه‌ها هر شب در ستاد هدفمندی یارانه ها بررسی و در صورت نیاز، تصمیمات مقتضی اتخاذ می‌شود.

پیش از این ستاد هدفمندی یارانه ها اعلام کرده بود: سوخت کلیه خودروهای گازوئیل سوز با توجه به نوع و کاربری سهمیه بندی شده و گازوئیل سهمیه ای خودروهای گازوئیل سوز به قیمت هر لیتر 1500ریال و گازوئیل غیرسهمیه ای به قیمت هر لیتر 3500 ریال تعیین و از طریق کارت هوشمند سوخت قابل استفاده خواهد بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.