آخرین خبرپاسخ قاطع ایران به اتهام‌پراکنی غرب در شورای آیمو
2بازدید
۸

محبوب‌ترین کارگردان مردمی سینمای ایران

ابراهیم حاتمی کیا در نظرسنجی سايت برنامه هفت با بالاتر قرار گرفتن از اصغر فرهادی، مسعود کیمیایی و داریوش مهرجویی، محبوب‌ترین کارگردان سینمای ایران در بین کارگردانان حضور داشته در جشنواره 29 فجر انتخاب شد.

به گزارش «دنیای اقتصاد»، این نظرسنجی در سایت برنامه «هفت»، با طرح چنین سوالی مورد استقبال مردم قرار گرفت: «به نظر شما محبوب‌ترین کارگردانی که در جشنواره امسال وجود دارد چه کسی است؟» و در بین کارگردانان محبوب و مطرح حاضر در جشنواره فجر امسال، سایت برنامه هفت، نام ابراهیم حاتمی کیا، مسعود کیمیایی، اصغر فرهادی و داریوش مهرجویی را در این نظر سنجی قرار داد تا بازدیدکنندگان این سایت، کارگردان محبوب خود را از بین این 4 کارگردان بزرگ برگزینند و به آن رای دهند.

در پایان این نظرسنجی گسترده اینترنتی که حدود 25 هزار نفر در آن شرکت کردند، ابراهیم حاتمی‌کیا با 42 درصد در صدر این نظرسنجی مردمی قرار گرفت. پس از حاتمی‌کیا، به ترتیب؛ اصغر فرهادی، مسعود کیمیایی و داریوش مهرجویی در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند. رتبه کارگردانان مطرح در این نظرسنجی:

1- ابراهیم حاتمی کیا 42- درصد/ 2- اصغر فرهادی/ 3-مسعود کیمیایی/4-داریوش مهرجویی
ابراهیم حاتمی‌کیا متولد 1340 در تهران، تاکنون 16 فیلم سینمایی بلند و 2 سریال تلويزيوني را کارگردانی کرده است. این کارگردان تا کنون با گرفتن بیش از 5 سیمرغ بلورین «بهترین فیلم جشنواره فجر» پرافتخارترین فیلمساز جشنواه فجر هم لقب گرفته است.

حاتمی‌کیا در حال حاضر در حال آماده شدن برای پیش تولید پروژه سنگین «چ مثل چمران» است. «فیلمی که در آن، مردم پاوه به فرماندهی شهید چمران، دست به یک قیام گسترده مي‌زنند و پس از جنگ سنگین خیابانی؛ منافقانی که بر پاوه مسلط شده بودند را شکست می‌دهند، و شهر پاوه بار دیگر در دست مردم می‌افتد...» تهیه کنندگی این اثر را هم مانند 3 فیلم قبلی حاتمی‌کیا، محمد پیرهادی بر عهده دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۱۲ ۱۶:۳۳

محبوب ترين زنده ياد علي حاتمي هست

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۱۲ ۱۳:۳۰

خیلی عقبید این ماجرا برای 1 ماه پیشه تازه فهمیدید؟ هرچند از فیلم گزارش یک جشن امسال حاج ابراهیم خوشم نیومد ولی بین این 4 کارگردان از همه محبوتر و محترم تر هست

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۱۲ ۱۳:۲۷

من هم به آقای حاتمی کیا رای می دهم

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۱۲ ۱۲:۲۶

تیترتون باید "محبوب‌ترین کارگردان مردمی سینمای ایران حاضر در جشنواره فجر" باشه
چون عباس کیارستمی فعلا بزرگترین افتخار سیمای ایران است

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۱۲ ۱۲:۰۸

به یقین آقای حاتمی کیا محبوب ترین کارگردان ایران هستند .منهم اگه در این نظرسنجی شرکت داشتم رای من برای انتخاب ایشان بود.

علی۱۳۸۹/۱۲/۱۲ ۱۲:۰۸

حاتمی کیا یک هنرمند واقعی است.

علي۱۳۸۹/۱۲/۱۲ ۱۲:۰۶

اي كاش حاتمي كيا همان سبك ديده بان و از كرخه تا راين را ادامه مي داد

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۱۲ ۱۱:۳۷

خب معلومه ديگه بين بينندگان تلويزيون ايران بايد هم حاتمي كيا اول بشه. اگه غير از اين ميشد عجيب بود.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.