آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

فیس‌بوک تحریم می‌شود

فعالان اینترنتی در پی اقدام مسئولان شبکه اجتماعی فیس بوک در بستن صفحه "انتفاضه سوم فلسطین" که قریب به نیم میلیون عضو داشت، خواستار تحریم آن شدند.

مهر خبر داد:

به گزارش الجزیره، فعالان شبکه در نظر دارند در واکنش به اقدام اخیر فیس‌بوک در بستن صفحه موسوم به انتفاضه سوم فلسطین در روز 15 می آتی این شبکه اجتماعی را تحریم کنند.

این صفحه ایجاد شده توسط یک فعال فلسطینی اخیرا با عنوان انتفاضه علیه رژیم صهیونیستی، فساد و پایان اختلافات گروههای فلسطینی ایجاد شده بود که در عرض یک ماه قریب به نیم میلیون عضو و هوادار پیدا کرد.

اما مقامات فیسبوک در پی اعتراض وزیر امور رسانه رژیم صهیونیستی این صفحه را به طور کامل بستند تا دسترسی مخاطبان به آن غیر ممکن شود.

از سوی دیگر؛ موسس این صفحه در فیسبوک از عزم خود برای راه اندازی صفحه ای جدید با همین عنوان در روزهای آتی خبر داد. وی تاکید کرد مقامات فیسبوک قبل از بستن کامل صفحه انتفاضه فلسطین اقدامات دیگری نیز انجام دادند. از جمله اینکه با دست کاری در تنظیمات صفحه ام تعداد بازدید کنندگان را از 34 هزار نفر در روز به یک تا دو هزار نفر می رساندند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.