آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

دلایل رکوردزنی قیمت سکه

وی تصریح کرد: تصمیمات دولت در بسته سیاستی جدید پولی نیز می تواند بی تاثیر نباشد؛ چراکه نرخ سود سپرده‌ها در حساب‌های بانکی پایین آمده است و بخشی از نقدینگی خصوصا نقدینگی موسسات و شرکتهای سرمایه‌گذاری برای مدیریت، به سایر بازارها از جمله بازار طلا منتقل شده است.

عضو شورای پول و اعتبار سیاستهای بسته جدید پولی سال 90 همچون کاهش نرخ سود سپرده بانکی را علت افزایش نرخ طلا در بازار دانست و گفت: موسسات مالی و اعتباری تمایل زیادی به خرید طلا از خود نشان می‌دهند و این امر، تعادل عرضه و تقاضا را به هم می‌زند.

محمد نهاوندیان در گفتگو با مهر گفت: بخشی از افزایش نرخ طلا و سکه در بازار ایران، به تبعیت از بالا رفتن نرخ جهانی طلا در بازارهای بین‌المللی است؛ چراکه نرخ طلا در دنیا افزایش پیدا کرده است و کارشناسان بازار طلا در دنیا نیز، هم عوامل عرضه و تقاضای واقعی طلا را مورد بررسی قرار می‌دهند و هم اقدامات بانکهای مرکزی در تبدیل پشتوانه ارزی خود به طلا را بی تاثیر نمی‌دانند.

عضو شورای پول و اعتبار افزود: البته باید توجه داشت که در برخی مواقع که عوامل روانی ریسک در بازارها بالا می رود، همواره طلا به عنوان یک نقطه اطمینان در برخی التهابات سیاسی و از این قبیل مورد توجه قرار می‌گیرد، لذا در تحلیل قیمت طلا در بازار ایران باید اول بخشی را که تابع بازار جهانی است خارج کرد و بازمانده آن را با عوامل داخلی مورد تحلیل قرار داد.

وی تصریح کرد: تصمیمات دولت در بسته سیاستی جدید پولی نیز می تواند بی تاثیر نباشد؛ چراکه نرخ سود سپرده‌ها در حساب‌های بانکی پایین آمده است و بخشی از نقدینگی خصوصا نقدینگی موسسات و شرکتهای سرمایه‌گذاری برای مدیریت، به سایر بازارها از جمله بازار طلا منتقل شده است.

نهاوندیان همچنین در مورد افزایش قیمت نفت در بازارهای جهانی نیز هشدار داد و گفت: باید به صورت مستمر این تذکر را به دولتمردان داد که باید مراقب افزایش قیمت نفت باشند.

وی تصریح کرد: البته تدبیری اندیشیده شده است که 20 درصد از درآمد نفت و مازاد از بودجه مصوب به صندوق توسعه ملی واریز شود، لذا تحقق عملی رفع این نگرانی این است که مراقبت کنیم منابع صندوق توسعه ملی به صورت کامل و  به موقع، به مصارف مصرحه در قانون توسعه ملی برسد. در آن صورت است که می توان نگرانی از افزایش قیمت نفت نداشت.

محمد کشتی آرای رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر دوشنبه هفته جاری در گفتگو با مهر با اشاره به نایاب شدن انواع سکه در بازار، قیمت سکه ها را حبابی دانسته و به مردم پیشنهاد کرده است که به جای سکه، طلا خریداری کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.