آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

دايي: همه چيز دست مديريت است

سرمربي پرسپوليس گفت: كارم را انجام مي‌دهم و هميشه گفته‌ام همه چيز دست مديريت باشگاه است.

علي دايي پس از شكست 3 بر يك در ورزشگاه آزادي برابر بنيادكار ازبكستان، در نشست خبري اظهار داشت: از اين باخت متاسفم. جاي هيچ عكس‌العملي براي ما نيست. در نيمه اول بازي متعادل بود و موقعيت‌هايي براي گلزني داشتيم. نيمه دوم را خوب شروع كرديم اما متاسفانه بد گل خورديم و اخراج محمد نيز برنامه‌هاي ما را به هم زد آن هم درحالي كه 2 گل عقب بوديم. 

به گزارش خبرگزاري فارس، وي ادامه داد: سعي كرديم به بازي برگرديم. در دقيقه 94 توپ را از دو قدمي نتوانستيم به گل تبديل كنيم و همان توپ برگشت و وارد دروازه ما شد. امروز خوب نبوديم و باختيم. البته تيم بنيادكار نيز در نيمه اول حرفي براي گفتن نداشت. بجز كرنري كه زد متاسفانه در نيمه دوم خوب كار نكرديم و توپ‌ها را خودمان به حريف داديم و گل خورديم. فوتبال همين است. 

دايي در مورد شانس صعود پرسپوليس گفت: كارمان خيلي سخت است اما هيچ چيز قابل پيش‌بيني نيست. در فوتبال خيلي اتفاق‌‌ها مي‌افتد. متاسفانه بد موقعي باختيم و كارمان فوق‌العاده سخت است. 

سرمربي پرسپوليس در مورد اينكه تماشاگران عليه او شعار دادند و او بدترين نتايج تاريخ اين تيم را گرفته و اينكه مي‌خواهد همچنان به كارش ادامه دهد يا نه، گفت: ما كار خودمان را مي‌كنيم. من هميشه گفته‌ام كه همه چيز دست مديريت باشگاه است. من كارم را انجام مي‌دهم و هرچه توان داشته‌ام براي تيم گذاشته‌ام. اميدوارم در آينده نتايج بهتري بگيريم. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.