آخرین خبرشکستِ ترامپ، پناهِ دموکرات‌ها، پیروزیِ ایران
4بازدید
۰

به یاد فرمانده سپاه یزد در صحرای طبس

از آن طرف، چون استکبار جهانی، نقشه‏های خود را نقش بر آب می‏دید، تصمیم گرفت تا باقی‏ مانده بالگردها نابود شوند و اسناد سری نیز از بین روند؛ بنابراین، با هماهنگی بنی‏صدر معزول و چند تن از مزدوران و خودفروختگانی که در نیروی هوایی نفوذ کرده بودند، این منطقه بمباران شد و پاسدار محمد منتظر قائم به فیض شهادت رسید.

به نوشته خبرآنلاین، پس از شکست حمله نظامی آمریکا به ایران در طبس و به جای گذاشتن چند فروند بالگرد، برادرِ پاسدار، محمد منتظر قائم فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یزد، برای بررسی اوضاع به ناحیه مورد نظر وارد شد تا اطلاعات موجود و فوق سری داخل صحنه را جمع‏آوری نماید.

از آن طرف، چون استکبار جهانی، نقشه ‏های خود را نقش برآب می‏دید، تصمیم گرفت تا باقی ‏مانده بالگردها نابود شوند و اسناد سری نیز از بین روند؛ بنابراین، با هماهنگی بنی‏صدر معزول و چند تن از مزدوران و خودفروختگانی که در نیروی هوایی نفوذ کرده بودند، این منطقه بمباران شد و پاسدار محمدمنتظر قائم به فیض شهادت نائل آمد.

از بین بردن اسناد ومدارک به جا مانده که به طور قطع، حاوی اسناد و مدارک مربوط به ادامه طرح و برنامه‏های آمریکایی‏ها پس از انجام مرحله اول عملیات بود و همچنین شامل اسامی عوامل مزدور داخلی و جاسوسانی می‏شد که باید در این عملیات با آمریکایی‏ها همکاری کنند، خود واقعه‏ای مهم و قابل بررسی است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.