آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

جسد كوهنورد ايراني به وطن بازمي‌گردد

رييس هيئت كوهنوردي استان كرمان گفت: با توجه به اقداماتي كه در حال انجام است اميدواريم ظرف دو سه روز آينده مشكل بازگرداندن جسد كوهنورد ايراني حل شود.

 علي اكبر مشرفي در گفت‌وگو با ايسنا، با بيان اين مطلب افزود: با وجود اينكه در زماني كه ميرشكاري براي صعود، به نپال رفت در ايران نبودم و با من در اين رابطه مشورتي نشد، ولي پس از آن حدود 4 روز است كه به ايران بازگشته‌ام و تاكنون حداكثر توان و تلاشم را براي حل اين مشكل به كار بسته‌ام.

وي تصريح كرد: با توجه به اقداماتي كه در حال انجام است اميدواريم ظرف 2 ـ 3 روز آينده اين مشكل حل شود.

به گزارش ايسنا، عيسي ميرشكاري كوهنورد كرماني حدود 9 روز پيش براي فتح يكي از قله‌هاي بالاي 8 هزار متر هيماليا به نپال سفر كرد، ولي در راه صعود جان خود را از دست داد.

جسد اين كوهنورد به دليل هزينه‌ي تقريبي 15 هزار دلاري براي بازگرداندنش، همچنان پس از گذشت چند روز در كشور نپال باقي مانده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

tncisdwy۱۳۹۰/۰۲/۲۰ ۱۷:۱۰

20

nwvanyvh۱۳۹۰/۰۲/۲۰ ۱۷:۰۹

20

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.