آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

قهرمانی بعد از 56 سال !

تيم فوتبال ليل با پيروزي يك بر صفر در ديدار پاياني جام حذفي فرانسه، پس از پنج دهه قهرمان اين جام شد.

لادوويچ اوبرانياك در دقيقه 89 توانست دروازه پاري سن ژرمن را باز كند تا ليل در جام حذفي قهرمان شده و در آستانه قهرماني در دو جام قرار گيرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت ورلد ساكر، ليلي‌ها پس از قهرماني در جام حذفي تمركز خود را روي بازي‌هاي لوشامپيونه خواهند گذاشت زيرا هم اكنون با اختلاف چهار امتياز نسبت به تيم دوم، در صدر جدول حضور دارند.

اوبرانياك،‌هافبك لهستاني ليل كه در دقيقه 79 به عنوان يار جانشين وارد زمين شد، درست پيش از پايان بازي توانست گريگوري كوپه دروازه بان حريف را مغلوب كند و هواداران ليل كه براي تماشاي ديدار به استادو فرانس آمده بودند را شادمان كند.

پس از آن گل و درست در همان دقيقه از بازي، ليل يك ضربه پنالتي بدست آورد كه اين بار دروازه‌بان پاري سن ژرمن آن را مهار كرد تا اختلاف اين دو تيم بيشتر نشود ولي در نهايت بازي با همان يك گل به سود ليل به پايان رسيد.

باشگاه ليل پس از 56 سال توانست بار ديگر قهرماني در جام حذفي فرانسه را جشن بگيرد كه اين موضوع براي هواداران بسيار خوشايند بود. آخرين قهرماني آنها به سال 1955 بازمي‌گشت كه در ديدار پاياني توانسته بودند پنج بر دو بوردو را مغلوب كرده و جام را بالاي سر ببرند.

تعداد قهرماني‌هاي ليل در جام حذفي: 6
در سال‌هاي 1946، 1947، 1948‌1953، 1955، 2011،

تعداد نايب قهرماني‌ها: 2
در سال‌هاي 1945 ، 1949

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.