آخرین خبرپاسخ قاطع ایران به اتهام‌پراکنی غرب در شورای آیمو
3بازدید
۰

بادامچیان:

رئیس جمهور باید از جریان انحرافی عبور کند

نماینده مردم تهران با بیان اینکه رئیس جمهور باید از جریان انحرافی عبور کند، گفت: خواص باید کارکرد جریان انحرافی را برای مردم تببین کنند.

نماینده مردم تهران با بیان اینکه رئیس جمهور باید از جریان انحرافی عبور کند، گفت: خواص باید کارکرد جریان انحرافی را برای مردم تببین کنند.

به گزارش مهر، اسدالله بادامچیان با بیان اینکه فعالیت جریان انحرافی به صلاح نظام نیست، گفت: جریان انحرافی محورهایی همچون مکتب ایرانی و بیداری انسانی را مطرح می کند در صورتی که ما هم اکنون با خیزش و بیداری اسلامی در کشورهای منطقه روبه رو شده ایم.

وی در ادامه نقش فعالان سیاسی و خواص را در معرفی جریان انحرافی  مهم دانست و گفت: جریان انحرافی در بخشی از دستگاه اجرایی نفوذ کرده از این رو رئیس جمهور باید از این جریان عبور کند، زیرا حرف اول و آخر بزرگان حوزه و مراجع تقلید نیز برخورد جدی با جریان انحرافی است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.