آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
3بازدید

طلا تا مرز 1800 دلار پيش رفت

در پی افزایش نگرانی‌های سرمایه‌گذاران از سرمایه‌گذاری در بازارهای بورس جهانی، بهای طلا در بازارهای جهانی روز چهارشنبه به یک رکورد تاریخی جدید دست یافت.

در پی افزایش نگرانی‌های سرمایه‌گذاران از سرمایه‌گذاری در بازارهای بورس جهانی، بهای طلا در بازارهای جهانی روز چهارشنبه به یک رکورد تاریخی جدید دست یافت.
 
به گزارش «تابناك»، بهای طلا در بازارهای جهانی روز چهارشنبه به هزار و هفتصد و نود و هفت دلار در هر اونس رسید.
 
 به گزارش خبرگزاری فرانسه از نیویورک، این در حالی است که تنها دو روز پیش بهای هر اونس طلا به رکورد تاریخی هزار و هفتصد دلار رسیده بود.
 
بهای طلا در حالی افزایش می‌یابد که شاخص سهام در بازارهای بورس بین‌المللی همچنان روند نزولی خود را طی می‌کند و سرمایه‌گذاران بیش از پیش از این بازارها دوری می‌کنند.
 
 
 
 
 

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.