آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
5بازدید

تهران بارانی می‌شود

مشاور دفتر پیش بینی آب و هوای سازمان هواشناسی گفت: پیش بینی می‌شود طی روز های آینده دمای هوای تهران 3 تا4 درجه کاهش یابد که احتمال بارندگی به خصوص در ارتفاعات وجود دارد.

پرویز رضازاده در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی برنا اظهار داشت: طی 2 روز آینده تغییر بارزی در هوای تهران رخ نمی دهد، اما از روز چهارشنبه دمای هوا 3تا4 درجه کاهش می یابد.

مشاور دفتر پیش بینی آب و هوای سازمان هواشناسی در ادامه افزود: روند کاهش دمای تهران تا اوایل هفته آینده ادامه دارد، به طوری که احتمال بارش در استان تهران و ارتفاعات پیش بینی می شود.

پیش بینی بارندگی در چند استان کشور
وی با اشاره به پیش بینی بارش باران در برخی استان های کشور تصریح کرد: برای استان های اردبیل، گیلان و مازندران بارندگی طی روزهای آینده پیش بینی می شود.

رضازاده اضافه کرد: احتمال سیلاب برای استان های سیستان و بلوچستان و فارس پیش بینی می شود.

کاهش محسوس گرد و خاک از فردا
مشاور دفتر پیش بینی آب و هوای سازمان هواشناسی با اشاره به کاهش گرد و خاک در استان های جنوبی کشور بیان کرد: از فردا، از میزان گرد و خاک در استان های جنوبی کشور کاسته می شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.