آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

شرکت نفت مالیات نمی دهد

چهار دسته از هزينه هاي انجام شده توسط شركت ملي نفت ايران از سال 87 و بعد از آن در اجراي قوانين مربوطه به عنوان هزينه قابل قبول مالياتي محسوب شد.

چهار دسته از هزينه هاي انجام شده توسط شركت ملي نفت از سال 87 به بعد به عنوان هزينه قابل قبول مالياتي محسوب شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، دولت در مصوبه جديدي اعلام كرد، چهار دسته از هزينه هاي انجام شده توسط شركت ملي نفت ايران از سال 87 و بعد از آن در اجراي قوانين مربوطه به عنوان هزينه قابل قبول مالياتي محسوب شد.

به گزارش فارس، هزينه هاي شركت ملي نفت كه به عنوان ماليات محسوب گرديد، شامل كمك هاي پرداختي بابت تعويض تاكسي هاي فرسوده، كمك هاي پرداختي به كارخانه هاي خودروساز بابت دوگانه سوزكردن وسائط نقليه، وجوه پرداختي به شركت ملي گاز ايران بابت گازرساني به روستاها و كمك هاي پرداختي براي ايجاد يا تجهيز جايگاه هاي سي ان جي به اشخاص خصوصي و تعاوني ها بوده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۰/۰۶/۰۱ ۱۳:۰۶

اگر ماليات بدهند پس چگونه پاداشهاي ميليوني پرداخت كنند .
تازه همين پول نفنت هم كه ميدهيم زيادي است

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.