آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
4بازدید

استحصال آب صنعتي از فاضلاب

حفظ گونه های زیستی موجود در استان و کشت برخی گیاهان برای جلوگیری از پدیده ریزگردها از جمله موارد این تفاهم نامه است.

.نخستین طرح استحصال آب مورد نیاز صنعت از فاضلاب کشوردر شهرک شکوهیه قم به بهره برداری رسید .

 با اجرای این طرح روزانه هزار متر مکعب فاضلاب تصفیه و در اختیار بخش صنعت قرار می گیرد .

مرحله دوم ‌تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی شکوهیه به ظرفیت هزار متر مکعب در روز و مجتمع فرهنگی شکوهیه به مساحت دویست و پنجاه متر مربع و درمجموع با هزینه ای بیش از دو میلیارد و پانصد میلیون تومان به بهره برداری رسید .

 این طرح به روش لجن فعال برای ظرفیت هزار متر مکعب در روز شامل واحدهای آشغال گیری ، دانه گیری ، متعادل ساز ، حوض هوادهی ، زلال سازی ثانویه ، تغلیظ لجن و واحد آبگیری لجن می باشد .

تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی شکوهیه با ظرفیت پذیرش یک هزار متر مکعب فاضلاب در مجاورت جاده ورودی شهرک صنعتی شکوهیه طراحی و اجرا شده است .

دراجرای این طرح با هدف استفاده مجدد از پساب خروجی از تصفیه خانه موجود ، تاسیسات تصفیه پیشرفته با دبی ورودی سیصد متر مکعب در روز بدون فیلتر شنی و دبی ورودی با فیلتر شنی به ظرفیت هزار متر مکعب در روز در نظر گرفته شده است. برای اجرای این طرح دو میلیارد و دویست میلیون تومان هزینه شده است .

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشوردر مراسم افتتاح این طرح با اشاره به اینکه هم اکنون چهل درصد تصفیه خانه شهرک های صنعتی کشور فعال است تصریح کرد : تا پایان برنامه پنجم این رقم باید به 100درصد برسد .

 اقای محمدی زاده افزود: پساب تصفیه شده از چنان کیفیتی برخوردادر است که قابل استفاده در صنایع بسیار مدرن و حساس مانند داروسازی است.

 آقای موسی پوراستاندار قم هم از امضای تفاهم نامه همکاری استانداری قم با سازمان حفاظت محیط زیست کشور خبر داد و گفت : حفظ گونه های زیستی موجود در استان و کشت برخی گیاهان برای جلوگیری از پدیده ریزگردها از جمله موارد این تفاهم نامه است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.