آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

افزایش دمای هوا از فردا

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی همچنین تصریح کرد: هم اکنون دمای هوا در مناطق بارانی کشور به 14 درجه رسیده است البته از فردا به تدریج شاهد افزایش دما در کشور خواهیم بود.

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی اعلام کرد: که بارش باران که بیشتر نقاط کشور را درگیر خود کرده است تا پایان امروز ادامه دارد.

عبدالرضا امیداور شهری در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی پانا، ضمن بیان این مطلب افزود: بر اساس پیش بینی های سازمان در خصوص بارش باران، هم اکنون سواحل شمالی و شمال غرب و مرکزی کشور درگیر سامانه بارش زا هستند که این سامانه تا پایان امروز این مناطق را درگیر خواهد کرد.

وی ادامه داد: در استان های سواحل شمالی کشور، قم، تهران، سمنان، قروین، همدان و بخش شمالی اصفهان شاهد بارش باران هستیم که تا پایان امروز این بارش ادامه خواهد داشت تا از نیمه شب به تدریح از میزان آن کاسته می شود.

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی همچنین تصریح کرد: هم اکنون دمای هوا در مناطق بارانی کشور به 14 درجه رسیده است البته از فردا به تدریج شاهد افزایش دما در کشور خواهیم بود.

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.